Kısa Kısa Bir Blog Yazısı

Bundan yaklaşık 3 yıl önce filan Mini Blog başlıklı bir yazı yazmıştım. Bu da öyle sıkıştırılmış bir blog yazısı olacak. Her birine ayrı ayrı yer vermeliydim aslında ama bir parasızlığın bir de vakitsizliğin gözü kör olsun işte...

appssolut İstanbul Ofisi Kapanıyor

appssolut istanbul webit
Hazır Facebook uygulamaları konusunda çözümler sunan appssolut'un İstanbul ofisi kapanıyor. Faaliyeti boyunda 70-80 civarı dijital ajansla toplantı gerçekleştirdik, elimden geldiğinde tanıtmaya çalıştım. appssolut alanında ne ilk ne de tek olmamasına rağmen dijital ajansların pek çoğunun bu tarz çözümleri bilmediğini görmek şaşırtıcıydı. Birebir pazarlama+dijital networking adına bana oldukça katkısı olduğuna inanıyorum.

Yeni İş Arayışı

Dijital medya uzmanıAltı aydır dijital medya uzmanı-customer support olarak çalıştığım Mita Group-appssolut İstanbul ofisi kapanınca ben de yeni iş bakıyorum haliyle :) Sosyal-dijital medya uzmanı, Adwords hesap yöneticisi, SEO uzmanı, e-ticaret gibi birbirine yakın ama farklı pozisyonlar için çeşitli görüşmeler yapıp duruyorum. Bir yandan da  kendi firmamı açma konusu gündemde ama tereddütteyim. Hangi seçenek olursa olsun az stresli kendime bol vakit ayırabileceğim bir iş olsun istiyorum. Herkes iş ararken sosyal haklar+nakit ister. Ben + olarak bir de vakit istiyorum :)

Mobilistanbul Etkinlikleri

Mobilistanbul
Murat Can Demir'in kurduğu Mobilistanbul platformu mobil teknolojilerle ilgilenen kişileri çeşitli konulardaki etkinliklerle bir araya getiriyor. İnternet sektöründe çalışanlarla networking yapmak için oldukça iyi bir fırsat, ben de mümkün olduğunca katılıyorum. En son gerçekleşen Mobilistanbul nisan ayı etkinliği tamamen yazılımcı kitleye hitap etse de katıldım. Yazılımcı olma isteğim depreşti yine :)  Smartface ile benim bile mobil uygulama üretebileceğimi görmüş oldum, hatta o gün son derece yorgun+vakitsiz olmasaydım akşam akşam bir deneme uygulaması yapmaya niyetlenmiştim...

Kenditarzim.com

Kendi Tarzım logo kenditarzim.com
Mobilistanbul'da kenditarzim.com'un note3 kılıflarından birini hediye aldım. Aslında daha çok iphone için özel tasarımlı ahşap sticker üretiyorlar. Kendi istediğiniz bir tasarımı ya da site üzerinden seçebileceğiniz profesyonel hazır tasarımları iphone cihazlarınız için ahşap stickera işletebiliyorsunuz. Kurucusu Mehmet Çakır'a çıkarmak istenildiğinde iz kalıyor mu diye sorduğumda sitckerların yapışkanını bulmak için tam 3 ay araştırma yaptığını söyledi, bu konuda da rahat olabilirsiniz.
Ayrıca Arvey marka defterlere de işleme yaptırabiliyorsunuz. Note3 için telefon kapakları henüz satışa sunulmadı ama ben etkinlikte bir tane almış oldum. Ben beğendim, özellikle de farklı ilginç hediyeler arayanlar için kişiye özel tasarımlı bir ahşağ sticker ya da defter gayet uygun olur diye düşünüyorum.

Share this:

, ,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.