GİZLİ ÇEKİM - ŞOK FOTOĞRAFLAR

Sizlerle 3 tane gizli çekim fotoğraf paylaşacağım. Fotoğraflar 19 gün önce Edirne'de geceleyin 01:00 civarı çekilmiş. Çekilen kişinin bundan 3-4 gün sonra haberi oluyor yani benim.

Yaz okulu finalleri için Edirne'deyken tam da finallerden önceki gece elektrikler kesildi. Tekrar etmeden olmazdı, kaldığım arkadaşın evi site içinde değildi ama site gibi etrafı binalarla çevrili ortasında çimenlik bir alan ve 2 tane de masa vardı. Evin hemen önünde duran masanın üzeride de hala çalışan sokak lambası.

Üzerime sivri sinek kovucu spreyden sıktım biraz ve orda çalışmaya başladım, 1-1,5 saat sonra filan elektrikler geldi, içeriye döndüm.

Sonraki gün sınavlara girdim birinden geçtim diğerinden kaldım ama gene de %50benim için iyi bir oran diyebilirim. Şayet diğerini de geçmiş olsaydım okul bitti gözüyle bakabilirdim.

Gelelim nihayetinde başlığa... Ben dışardayken evdeki arkadaşlardan biri benim fotoğraf makinem ile haberim olmadan beni gece dışarıda çalışırken çekmiş. İstanbul'a geldikten birkaç gün sonra çektiğim fotoğrafları kontrol ederken gördüm ben de...


Şimdi Google üzerinden gizli çekim arayan arkadaşları da üzmemek için onlara bir link veriyorum tıklayın. Görüntünün sağ alt kısmındaki kırmızı ışık yanıp sönüyorsa kamera yayında demektir. :)


Share this:

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. arkadaşların çok eğlenceli olmalı. fotoğraflarda başarılı . inşallah diğer derside bir an önce verirsin.ayrıca bayramın kutlu olsun. ayrıca o banyoda ki gizli çekim gerçek mi ?

    YanıtlaSil
  2. yok canım sadece gif resim o ..
    bir kamera görüntüsüymüş gibi ışık yanıp sönüyor..
    anlamayan biri karşısına geçer saatlerce bekler :P

    hem büyük bir suç bu...

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.