YENİ BLOGGER İP ADRESLERİ

Blogger'i kendi domaini ile kullananların domainlerini yönlendirdikleri ipler 25 mart cuma günü engellenmişti. O günden bugüne bu iplerde yayın yapan sitelere ulaşılamıyor. Benim siteme de öyle

Çözüm bulundu : http://blog.yilmazbaris.com/2011/03/blogger-ip-yerine-ikincil-cname.html

Ben de blogumu Tumblr'ye taşıdım, şimdi orda yayınıma devam ediyorum, fakat google kaynaklı ziyaretçilerim siteyi açmaya çalıştıktarında açamıyor. İlk önce blog.yilmazbaris.com u tumblr'de kullanıyordum ve Google'dan gelen ziyaretçiler tumblr sayfama yönlendiriliyordu. Fakat aaradıkları içeriğe ulaşılamıyordu.

Bugün blog.yilmazbaris.com'u tekrar Blogger'a yönlendirdim. Tumblr'ye eski adresim olan http://tumblr.yilmazbaris.com'da devam ediyorum. Bu arada Tumblr'de gerçekten mükemmel bir platform. Blogger'dan çok daha fazlası var. Düşünün izin verirseniz ziyaretçileriniz bile blog yazabiliyor.

Her neyse yeni ip'leri hala bulamadım ve bu yazıyı ya sadece kendi okuyacağım ya da birkaç kişi daha okuyacak yasak kalkana dek.

Zaten amacım bu yazının okunmasından çok, başlıktaki adresten Tumblr'deki adresime ulaşılması ve oradaki Blogger'dan Tumblr'ye geçişi diğer blogculara anlatmak. Google'dan Blogger ip'si arayanlar görecektir başlığı nasılsa..

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Bu yazıyı okuma şansı elde eden pek az kişiden biriyim. İş yerimde sitem açılmıyor evden açılıyor. Bu adaletsiz durum ne zaman son bulucak belli değil.Tmblr den başka blogspot.com benzeri kullanması kolay başka bir platform var mı. Wp ve blogcu ya bir türlü ısınamadım.. Bide yanlışlıklada olsa Tmbler de kapanır mı , her şey kapanacakmış gibi geliyor..
    http://otolist.blogspot.com/
    http://otorama.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @Panaroma24 tahmin ettiğin kadar şanslı değilsin..
    yasak engelini sen yorum yazmadan yarım saat önce filan aştık :
    http://blog.yilmazbaris.com/2011/03/blogger-ip-yerine-ikincil-cname.html

    Soruna gelince bildiğim kadarıyla taşıyabileceğin başka platform yok.

    Bloglarını fazla gezmedim ama güzel görünüyor, bence güzel bir domain alıp kendi adresinde devam etmelisin..

    Böylece yasakları aşması daha kolay oluyor... İşte Google bile bizi yalnız bıraktı ama sorun en fazla 5 gün sürdü..

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.