SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 ALDIM

Fotoğraf Galaxy Tab ile Çekildi
Uzun zamandır aklımda vardı bi tablet bilgisayar almak ama elim gitmiyordu o kadar parayı vermeye...

Geçtiğimiz pazar günü laptop bozulunca dedim artık şart oldu ve araştırmaya başladım. Aslında çok önceden bol bol araştırmışlığım vardı ama en baştan bir karşılaştırdım hepsini... Sonra gene Samsung Galaxy Tab de karar kıldım.

Tabi sadece hangisini alsam değil aynı zamanda nerden alsam diye de bolca araştırdım. En ucuz nerde, en hızlı hangisi gönderir diye filan.. Bunda da webdenal.com'u tercih ettim. (Bunun hakkında da ayrıntılı bir yazı yazıcam sonra...)

Tablet genel olarak beklentilerimi karşıladı, hatta beklediğimden daha iyi de diyebilirim. Ama normal bilgisayarların evde kullanım kolaylığını asla sağlayamaz...

Ben daha çok rehber işi için aldım, kayıtları eş zamanlı yapıp hem zamandan tasarruf etmek hem de tabletin etkiliyiciliyle daha fazla kayıt yapma potansiyeline kavuşmak için aynı zamanda internet sitesi yaptığım müşterilerde de bazen internet bağlantısı sıkıntısı olabiliyor bu zamanlarda da yardımı olacak inşallah.

Laptop yanımda taşımak için fazla hantal ve tablet bu konuda çok pratik. Açılma süresi olsun, yazı yazarken bir yere sabitleme problemi olmaması gibi avantajları işime yarayacak tabi evde gene mause ve ctrl alt shift delete sini sevdiğim klavyesi olsun laptoptan vazgeçmem. Elinin altında normal bilgisayar varken tablet tam bir işkence olur ki özellikle türkçe karakterlerin yazımında sikinti(!) oluyor.

Laptopum da tamir edilmiş, bu akşam mesaj geldi ama haftasonu servis kapalı olduğu için pazartesi alabileceğim, pazartesiye kadar tablete talimiz...

Share this:

, ,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.