USAME BiN LADiN ÖLDÜRÜLDÜ

Usame bin Ladin'in Pakistan'ın başkenti İslamabad'ın kuzeyindeki bir bölgede bulunan büyük bir evdeyken helikopterle düzenlenen baskında öldürüldüğünü duyurdu.

Ladin, 11 Eylül saldırısıyla dünya gündemine oturmuştu. Her ne kadar ABD ile bir çatışma içinde görünümü oluşturulmuş olsa da pek çok çevre kendisinin bir ABD ajanı olduğunu ve amerikanın 11 Eylül saldırılarında kendi kendini vurdurduğunu düşünmekte.

Saldırının olduğu gün tüm çoğu üst düzey patronun dünya ticaret merkezininin dışında olması ve daha pek çok olay da bu teorileri desteklemekte.

Usame Bin Ladin'in sahiplenmiş olduğu saldırılar yüzünden tüm dünyada islamafobi üst düzeye çıktı. Amerikanın Afganistan ve Irak işgalleri için ortam bu şekilde hazırlanmış oldu.

Dünyanın pek çok ülkesinin hava alanlarında müslümanlara ekstra güvenlik önlemleri alındı ve zorluklar çıkartıldı. Amerika ve bazı avrupa ülkelerinde özel okul ücretleri kat kat arttırılarak dışarıdan gelen (çoğunluğu müslüman) yabancı öğrencilerin önü kapatılmış oldu.

Bu yüzden biz Usame Bin Ladin'den nefret ediyoruz. İster Amerikan ajanı olsun, ister olmasın, Usame Bin Ladin son dönemde müslüman dünyasına en fazla zarar veren kişidir. Bunun için hiçbir müslümanın Ladin için sempati göstermemesi gerekir.

Share this:

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. laden... islam terörü ögütlemez zaten... Fakat bu tarz insanların dahil olduğu entrikaları anlamaya da bizim aklımız yetmez gibi... ölmesi inşallah daha kötü olaylara neden olmaz.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.