LİNK DEĞİŞİMİ

Evet link değişimi yapmak isteyen arkadaşlar, benim blogumun linkini sitelerine eklesinler ve benden eklememi boşuna beklemesinler, çünkü artık link değişimi yapmıyorum.

Birkaç ay önceye kadar 16-17 siteyle takas yapıyorduk ve sırayla fire vermeye habersizce linkimi kaldırmaya başladılar. Aylık kontrol ediyor ve linkimi kaldıranların linklerini bende siliyordum.

Ama şu son 2 ay, belki de daha fazla kontrol etmedim silen var mı diye ki bloga yazı yazmaya bile üşeniyorum zaten. Şu sonucu görünce kontrol etme ihtiyacı hissettim ve az önce baktım ve 13 tane blogcunun 12 si bana haber vermeden bloguma verdiği bağlantıyı kaldırmış.

Şimdi isimlerini kara tahtaya yazıp ilan etmek vardı ama hem önemsemiyorum artık, hem de oldukça güvendiğim kişilerdi hepsi... eski dosttan düşman olmaz diyerek geçiyorum. Silmeyen bir Paylaşım Vadisi kalmış geriye ve ona da buradan teşekkürlerimizi yolluyoruz...

Zaten artık Google'da sistemini değiştirdi ve artık backlinklerin önemi düştü. Artık yeni sistemde orijinal içerik üretenler yerine en çok yazanlar, güncellenenler üst sıralara çıkıyor. Biz de seyrek yazıyoruz uzun zamandır ve bu sebepten olsa gerek, iyice unutulduk. Son 9 yazımdan sadece iki tanesinde toplam 3 yorum var mesela...

Doğrusu kaç aydır bende okuyucuya bakmıyorum, diğer bloglara yaptığım yorum sayısı da bu sürede 10 küsur anca... Artık herkes ff de facebook ta takılıyor sanırım... Bu gidişle kişisel bloglar gerçekten kişisel olacak.

Share this:

,

CONVERSATION

4 Harika insan yorum yapmış.:

  1. "Bu gidişle kişisel bloglar gerçekten kişisel olacak." özellikle bu cümle tamamen doğru...

    YanıtlaSil
  2. I look at these pictures with interest and wish that i could read them. It's about the social injustices and of women's rights?

    Smiles,
    Silver
    Reflections

    YanıtlaSil
  3. hahaha :D
    zaten blogdaslik diye birsey kalmamis
    millet cikarci
    sirf backlink olsun diye yapio
    sonra hic yorum yapmiyorlar iletisime gecmiyorlar felan
    sonra bakiyorlar karsidan haber yok siteme girmiyor silem adami

    enayi yerine koyulmak :D kötü birsey.

    YanıtlaSil
  4. Kötü olmuş. oysaki ben beğendiğim sitelerle link değişimi yapmayı yine de faydalı buluyorum. link değişiminin ne zararı olabilir ki:)

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.