ORADAN NASIL GÖRÜNÜYORUM ?

Bir blogcu vardı, iki yıl filan yazdı, sonradan bıraktı yazmayı ama blogu hala duruyor yerinde. Takip ettiğim ve tarzını sevdiğim kişiler arasındaydı. Uçandepik desem tanıyanlarınız muhakkak çıkar. Diğer blog yazarları gibi onun içinde kafamda bir profil resmi çizmişliğim vardı tabi...

Dün Facebooktaki bir linke yanlışlıkla tıklayınca daha önceden bağlantısını kurduğum gmail listeme bağlandı ve listemdekilerin facebook hesaplarını önüme serdi, arkadaş önerisi olarak. O hemen dikkatimi çekti. Eskiden blogger nicki ile kullandığı facebook hesabını, şimdi gerçek(!) ismi ile kullanıyordu.

Profilinde hemen birşey dikkatimi çekti: ilişki durumu, bir kız arkadaşı ile ilişkide görünüyor ki geyik olsun diye yapmıştır diye geçerken, kendisinin ve diğer kızın arkadaş listesindeki lezbiyen kızlar oldukça şaşırttı. Kendisinin "eşcinsellik" kavramına yumuşak baktığını biliyordum ama olaya sadece insani açıdan eşcinsel hislere sahip insanların dışlanmaması tarzında yaklaştığını düşündüğüm için yadırgamamıştım.

Ama eşcinsel ilişki için arkadaş arayan lezbiyenleri arkadaş listesine eklemek gibi marjinal bir destek vereceğini hiç düşünmemiştim. Facebook profilinde gördüğüm kişi gibi biri olabileceği aklıma gelmezdi pek. Ki şu blogda da dini eksenli yazılar da yazan birinden bunu görmek oldukça garip ?

Kısacası kafamda çizdiğim profilden oldukça uzak bir tipmiş, peki ya diğerleri onlarda mı öyle ki...

Ya da ben. Sizler... Oradan nasıl görünüyorum acaba ?

Share this:

,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Kendini yazanlar olduğu gibi,farklı gösterenlerde yok değil bu alemde...

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.