Bilge Adam Kursları

4,5 yıldır fizik okuyorum hala fizikçi olamadım. Burası benim suçum ama en sonunda fizikçi olduğumda da elime pek birşey geçecek olmaması beni düşündürüyor.


Bende yazılım ve ya web tasarımı alanına girmeyi düşünüyorum. Bunda da Bilge Adam'ın eğitim programına katılmayı düşünmüştüm ama kafamda soru işaretleri var. İlk önce birkaç soru işareti vardı, araştırma yapınca şimdi düşündüğüm pek çok nokta var.
---
YAZININ BU İKİ PARAGRAFI RİCA ÜZERİNE KALDIRILDI
---
Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Bilge Adam'a gitsem mi? Ya da daha iyi olan bir eğitim programı var mı? Yazılım ya da web tasarımı alanına başka ne şekilde girebilirim ?

Bir bilen varsa yorumlarını bekliyorum...

Share this:

, , ,

CONVERSATION

3 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Öncelikle şunu söyleyeyim bahsi geçen kursu bilmiyorum.Web-tasarım işlerine gireli 3 yıl oluyor.TR.GG ile girdim ben.Birkaç başarılı sitem oldu onları kapattım.Kendimi bir dönem geliştirdim.Photoshop bilmiyordum öğrendim.(Harbiden site işlerinde çok şart.) Photoshoptan tasarımlar yaptım deneme olsunlar diye free hostlara yükleyip ileride lazım olursa diye tutuyorum.Daha sonra biraz flash çalışayım dedim.Çalıştım birkaç programla bazı flash sitelerle oynayp elime birkaç güzel flash hazırladım.Ondan da bir şeyler kaptım.Ama hiç host alma tecrübem olmadı o panele hiç girmedim :D BilgiBankan ı açtım artık iyi gidiyoruz.Eskiden hiç SEO bilgim yoktu şu anda kendimi o yönde geliştirmeye çalışıyorum.Birçok makale okuyorum.Yazılım işine gelince çok zor ve emek isteyen bir iş ona vakit ayıramam denemek için bile.Neyse sana tavsiyem bir temel oluştur ve eğer kurs istiyorsan kendi öğrenebileceğin şeyler için boşuna kursa para ödeme.Gelişmiş düzeyde eğitim için sadece para öde ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. BilgeAdam'ın yazılım bölümü kursları gerçekten başarılı ama iş sende bitiyor. Bilgeadam yazılım bölümünde direk piyasaya dönük ASP.NET ve C# eğitimi veriyor. Ama sen eğer kendim disiplinli bir şekilde çalışırım diyorsan kursa gidip para vermene gerek yok. Oturup programlama dili öğrenmeye başlamalısın.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.