BLOG ÖDÜLLERİ BAŞLADI !

Altın Fare Blog Ödülleri başvuru süresi başladı. Organizasyona sadece kişisel bloglar katılabiliyor.

Organizasyon sosyal medya içinde blogların ve bloglar arasında da kişisel blogların önemini belirtmek ve artırmak amaçlı düzenlenmektedir. Para kazanma amacı güdülmemektedir. Ticari amaçlı değildir.

Kayıt süresi mümkün olduğunca uzun tutulacaktır. Organizasyon iki farklı kategoride yapılacaktır. GENEL ve GÜNCE kategorileri.

Özellikle belirtiyorum ki kişisel olmayan bloglar katılamaz. Dikkat ettim şimdiden farklı kategorilerdeki blogcu arkadaşlar başvurmaya başlamış.

Başvuru süreci dün akşam başladı ve yeterli tanıtım yapılamadı. Buna rağmen başvuranların sayısı oldukça sevindirici. Adwords'e az önce reklam verdim. Tüm kişisel blogları bekliyoruz...

Siz blogcu arkadaşlardan ricam blogunuzda organizasyonun tanıtımına yer vermeniz. Ayrıca oranizasyon için banner çalışmalarınızı da bekleriz... : editor[æt]altinfare.com

Share this:

, ,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Bu yarışma ne zaman düzenlenmiş? nasıl haberimiz olmamış, hayret. Bu yakınlarda benzeri bir çalışma var mıdır, ayrıca Altın klavye de iyi bir yarışmaydı..

    YanıtlaSil
  2. Bu yarışma ne zaman düzenlenmiş? nasıl haberimiz olmamış, hayret. Bu yakınlarda benzeri bir çalışma var mıdır, ayrıca Altın klavye de iyi bir yarışmaydı..

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.