BAŞARDIM! SCHEMER MAG BLOGGER TEMPLATE'İ DÜZELTTİM

Şu anda görmekte olduğunu Schemer Mag şablonu, ChiQ Montes tarafından wordpress için hazırlanmış ve Blogger Tricks tarafından da bloggera uyarlanmış bir şablon.

Yalnız blogger kullanıcıları için problemli biraz. Benim içinde öyle idi! Ta ki bugüne kadar.

Şimdiye kadar nette de aradım sorunu çözen varmı diye bir iki yerde gördüm. Bir kaç zeki(!) blogger çözmüş müş. Baktım meğer benim eskiden yaptığım gibi html düzenleme kısmından değiştirmeyi öne sürüyorlar ve çözdüklerini iddia ediyorlardı.

Şimdiye kadar çok şablon kullandım, en beğendiğim bu oldu. Heyt be! Şimdiye kadar hangi şablonlar gelip geçti bu siteden.

İlk olarak İllacrimo sonra Minxy ile devam eden serüvenimiz, daha sonra Fervens C şablonunda uzun bir beraberlik yaşadı. Fervens C'de sorunlar çıkınca kısa süreliğine Agosto ile takıldık sonra, en beğenilen şablonlardan biri olan, Revolution Church şablonunun free versiyonu ile de güzel günlerimiz geçti. Fakat benim aklım Revolution'un premium tarzında kalmıştı. Bu sebeple yazıların bir kısmını gösterip 'devamını oku' tarzında yapmaya çalıştım beceremedim. Daha sonra Zingmag şablonları üzerinde uzun denemeler yaptım.

Ki, nihayet Schemer Mag ile tanıştık. Tam istediğim özelliklerde bir şablondu. Hemen deneme çalışmalarına başladım ama büyük bir problem vardı! Gadgetların yerini değiştirmek istediğinizde hata veriyordu. Ama ben onu bu haliyle de kabul ettim ve gadget ların yerini html düzenleme kısmından değiştiriyordum. Geçenlerde sitem explorer 6 ve 7'de hata veriyordu, bende şablonu baştan bir düzenledim.

Sonra bugün reklamların yerini değiştirirken bir kez daha deneyim dedim sürükleyerek değiştirmeyi. Ve oldu evet oldu. Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu işte. Artık gadgetların yerini istediğim gibi değiştiriyorum. Benim gibi sitesine sürekli yeni şeyler ekleyip çıkaran biri için işkence gibiydi her seferinde htmlden yapmak. Ama artık bitti.

Oh ya ne rahatmış. Sürükle bırak. Sürükle bırak. :)

Share this:

, ,

CONVERSATION

6 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Yalan söyleme biliyosundur nasıl yaptığını söyle bizde yapalım.

    YanıtlaSil
  2. He yalan söylüyorum. Benden başka herkez uğraşsın istiyorum. Şimdi mutlu oldun mu ?
    Merak etmeyin yakında yayınlamayı düşünüyorum. Ama önce şablonda kendime özel bir iki düzenleme yapmak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel temaymış gerçekten. Hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  4. Tema gene değişmiş..

    YanıtlaSil
  5. Ben de siteme “Schemer Mag” temasını kurdum ancak küçük resimleri bir türlü ayarlayamadım.
    Normalde oluşturduğum yazıya eklediğim resim, otomatik olarak küçük resim kısmında görükmesi gerekiyor. Ancak ben resim eklememe rağmen küçük resim olarak görünmüyor yardım edebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. valla o şablonu bırakalı çok oldu...
    bellek kartıma kaydetmiştim fakat virüs bulaşınca bütün herşey ile birlikte o da gitti

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.