Star Wars Sevmeyenler Kulubü

Star Wars'un son filmi bu hafta vizyona girdi. Markaların da sürekli olarak Star Wars üzerinden iletişim yapmasıyla ve seveni sevmeyeni herkesin dilinde Star Wars ve artık iyice sıkılmaya başladık sanırım.

Star Wars'ı ilk olarak ilkokuldayken ve sanırım interstar'da izlemiştim. O zaman içinde robotlar vs filan olduğu için ilgiyle izlediğimi hatırlıyorum. Ama filme dair tek hatırladığım R2D2 ile bir kaç kişinin büyük bir mağara gibi bir girişe girdiği sonra orası yıkılırken kaçmaları. (Belki de hafızam yanıltıyor ve bu sahneyi başka filmden hatırlıyor da olabilirim.)

En son ise geçen yıl eksik kalmayayım diye telefona indirdiğim 90larda 4. ve 5.leri çekilen (I ve II film kabul edilen filmler) filmleri izledim. Rahatça diyebilirim ki oldukça sıradan ve basit geldi. Yani sahneler, yok o zamanki teknoloji çekim kalitesi ıvır zıvır vs.. o konuda bir şey demiyorum ama film senaryo vs hani SIRADAN. Öyle kendiniz ekrana kitleten bir film değil. Vay be diye şaşırtan, heyecanlandıran, korkutan, duygulandıran, hislerinize hitap edip derinden etkileyen bir film hiç değil. Tutkunu olanlar hangi açıdan vurgun bilemiyorum.

Star Wars manyağı olmayan kişiler olarak çoğunlukta olduğumuzu da gişede Düğün Dernek 2'nin Star Wars'a fark atmasına bakarak söyleyebilirim.


O kadar Star Wars hastalığı derecesindeki paylaşımı görünce sevmediğimi ifade edesim geldi.
Kısaca söylemek istediğim Star Wars hastası değilim, izlenmez değil ama abartılacak bir yönü yok eski filmlerin. Her ne kadar markaların Star Wars üzerinden yaptığı iletişimi takip ettiysem de yeni filminin fragmanını bile izlemedim o kadar da merak etmiyorum, ilgisizim.

Share this:

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.