MHP KASET SKANDALI RECAİ YILDIRIM

Yeni bir kaset daha çıktı piyasaya ve bu sefer başrolde MHP'li vekiller vardı. Videoda "başka seçenek bırakmadılar" tarzında bir açıklama varki buradan kaseti hazırlayanların gene MHP içinden birileri olduğu izlenimi oluşturuluyor, tabi bunu bilemiyoruz, hedef şaşırtma da olabilir.

Fakat ortada çok vahim bir durum var. Onbirlerce insanın duygularını sömürenlere parti başkanları tarafından üst düzey görevler veriliyor. Bu görevlerde bulunurken onbinlere hakaret ediyor, kabul ettiğini sandığımız değerleri hiçe sayıyor ve sonunda burada maskeleri düşüyor.

Bu videodaki baş aktör, MHP Adana milletvekili Recai Yıldırım ve beraberinde birkaç MHP'li daha.. Ayrıntılı yorum yapmıyorum.

Fakat çekilen de iğrenç çekenler de! Koskoca ülke şantajla ve kumpaslarla yönetiliyor.

youtube videoları engellenmiş , buradan indirebilirsiniz: http://hotfile.com/dl/116054300/53feeb4/Video.rar.html

Share this:

, ,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Video içeriği hakkında bir şey diyemiyorum çünkü sadece "This content is not available in your country due to a government removal request." mesajı çıkıyor. Hükümetin videoyu kaldırma ricası yüzünden ülkemizde bu videoyu izlemek mümkün değilmiş. Bırakmıyorlar ki dostumuzu düşmanımızı bilelim. Bu yasak yanlış. Keşke içerik hakkında özet bir şeyler yazsaydınız. Şimdi ilk aklıma gelen şey dinimize imanımıza sövmeleri ama başka bir şey de söz konusu olabilir.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.