HEDİYE MICROSOFT HD WEBCAM

Bugün öğleden önce Windowslive'dan bir tane Microsoft Hd webcam kazandım. Oldukça da kolay oldu.

Sabahleyin bir iş görüşmesi için Levent'e gittim ve kabul edildim. Sonrasında çıktım eve geldim ve Friendfeed'e girdim baktım Arda Kutsal'ın bir feedinde yorumlar kum gibiydi... anlamaya çalıştım ve gördüm ki Windows Live hizmetlerinin yeni sürümlerinin tanıtımı var ve arada soru sorarak hediyeler veriyorlar ve aynı zamanda canlı yayın olarak da yayınlanıyordu bu tanıtım sitesinde.

Yayını da iş görüşmesi yaptığım yerin hemen az ilerisinde salı günü gittiğim Microsoft binasında yapıyorlarmış. Soruları Arda Kutsal ve Erdal Kaplanseren soruyordu. Arda Kutsal'ın sorularına Frienfeed'den ve Erdal Kaplanseren'in sorularına Pcnet'in Facebook sayfasından cevap veriliyordu. Yayın oldukça ilgi topladı... 15.000 tekil kişinin canlı yayına girdiğini söylediler ve ff'de yarışma süresince 750 yi geçik yorum aldı. Yazının en altından görebilirsiniz..

Ben girmeden önce sorulan sorulara baktım, istatistiksel sorulardı. Salı günü sözü edilmişti bunlarda ama rakamlar akılda kalmıyor tabi ve Google'da arama yaptım ve Windows Live ın son bültenlerinden birini buldum. Kısaca bir gözattım.

Az sonra Emre Tok, son iki soru çevre hakkında dedi ve bendeki bültende de çevre ile iki madde vardı. Cevaplardan birini frienfeed e yazdım diğerini kopyaladım ve soruyu bekledim. Arda Kutsal soruyu sorar sormaz enter a basıp cevabı saniyesinde yayınladım. Hemen ardından Kaplanseren'in sorusuna gene friendfeed üzerinden cevap yazdım.

Ve Arda Kutsal'ın sorusunu cevapladığım için Microsoft HD Webcam i kazandım. Geçen salı günü de 4GB lık bir bellek hediye edilmişti.

Şimdi gene başka bir iş görüşmesine gidiyorum. Bugün şanslı günüm gibi bakalım sonunda hangi işe gireceğiz..



Share this:

, ,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. 64 gb lık flash bellek için uğraştım. olmadı :D çok şanslıymışsın

    YanıtlaSil
  2. Bugün kargodan aradılar.. Adres eksik diye halbuki tamdı, hıyar kargocular kameramı ta pendik'e götürmüşler...
    İnsan bi posta koduna bakar...

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.