YEMEKTEYİZ ÖĞRENCİ EVİ FULL

Makarna hiç bu kadar sade olmamıştı ! Yemekteyiz Öğrenci Evi, oldukça başarılı olmuş bir kısa film. Günlük hayattan farklı tip insanların komedi tarzı anlatan film üniversite öğrencileri tarafından tutuldu. Facebook'ta, çeşitli forumlarda ve pek çok video sitesinde paylaşıldı.
Filmin senaryosunu yazan, yöneten ve Otlakçı Enver karakterini canlandıran Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencisi Enver Engin Karalar'ın birçok başarılı kısa filmi bulunuyor. Film oldukça yayıldı, bilmeyenler için bende yayınlamak istedim.

Filmin karakterleri:
OTLAKÇI (Enver Engin Karalar): Göçebe hayatı yaşayan. Her zaman dört ayak üzerine düşen, insanların kıramadığı, şeytan tüyü olan biri...

ZENGİN (Ömer Varış): Maddi durumu iyi öğrenci kesiminden. Lüks bir hayat yaşıyor. Gece kulüplerine gidiyor, yatıyla geziyor.

DİNİ BÜTÜN (Alp Özkardeş): Dinine bağlı, maneviyat düşkünü, kendi çevresinde yaşayan, ince eleyip sık dokuyan ama sessiz ve saf görünümlü.

HİPPİ (Utku Tavalı): Kural tanımayan, özgürlüğüne düşkün, hayalperest, doğa aşığı ve Bob Marley hayranı.

ENTEL (Egemen Şahin): Felsefi bir yönünün olduğunu düşünen, herşeyden anladığını sanan ama öyle olmayan, konudan konuya atlayarak ilgileri üzerinde toplamaya çalışan, sanatçı ruhlu



Share this:

, ,

CONVERSATION

3 Harika insan yorum yapmış.:

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.