YUVARLARSAK 1 MİLYON

ADD'nin organizatörlüğünü yaptığı dünkü Tandoğan Meydanı'ndaki mitinge kaç kişi katılcak acaba diye önceden merak ediyordum.

Sayının oldukça düşük olacağından emindim de ne kadar olacağını merak ediyordum. 2007 yılında yapılıpta AKP'ye %47 oy aldıran mitinglerden sonra bütün medyada sayısından bahsediliyordu, hatta oldukça uzun bir sürede gündemde kaldı sayısı ve tartışmaları.

İlk önce mitingi düzenleyenler 500 bin dedi, sonra diğer kesim 100-150 bini geçmez dedi. Sonra aradan biraz zaman geçince 750 bin filan dediler. Daha sonra da önce 1 milyon sonra 1,5 milyona çıkardılar. Ben kalanını takip edemedim, heralde şimdilerde en azından bi 30 milyon olmuştur sanırım.

Önceki mitinglerin darbe yapmak için bir önhazırlık eylemi olduğu ortaya çıkmıştı. Ve tabi pek çok kişi kimlerin oyununa alet olduğunu da öğrendi ve bu mitinge katılmadılar.

Dünkü mitingde meydandaki kalabalık öncekiler gibi kalabalık gelmedi pek bana. Ama merakım vardı acaba kaç diyecekler diye.. Önce ADD bombayı patlattı ve 1 Milyondan başlattı, açık artırımı. Ben dedim şimdi bu sayı 2 haftaya ikiye katlanır diye.

Ama olmadı be yah ! Gazetelerde 200 bin filan diye yazdılar. Kimi gazetelerde ve tv'lerde 10 binlerce filan dendi.

En sonunda da emniyet katılaların rakamını açıklamış:22883

Eh tamam işte yuvarlarsak 1 MİLYON :)

Share this:

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. şimdi sormak lazım onlara:
    SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ ?

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.