İNTERNET VE BLOG YAZARLARI DERNEĞİ

Gitgide popülerleşen bloglar, ve popülasyonu iyice artan blog yazarları, en sonunda örgütlenme yolunda da bir adım attı. Geçtiğimiz günlerde, İBYD (İnternet ve Blog Yazarları Derneği) kuruldu.

İsmail Erkut Ergenç'in başkanlığını yaptığı deneğin yönetim kurulunda 8 kişi daha yer alıyor. Yayınladıkları bildiri aşağıda yer alıyor:


İnternet günümüzde çok hızlı ilerleyen ve kontrol edilmesi imkansız hale gelen bir bilgi kaynağı olarak karşımıza çıkmaktadır.
Her gün sayısız veri girişi yapılan internette yakında nitelikli ve doğru bilgiye ulaşmak bugün olduğundan daha zor hale gelecektir.
Bu nedenle gerçek kişilerin hazırladıkları çalışmalar her geçen gün daha önem kazancak ve daha nitelikli bilgi için bloglar bugün çok önemli olnakla birlikte ileride bugünkünden daha önemli hale gelecektir.
İşte bu nedenle ülkemizde blogların kalitesinin artırılması, yeni blog yazarlarının kazandırılması ve internet yayıncılığının gelişmesine katkı sağlanması adına derneğimiz kurulmuştur.
Derneğimiz ülkemizde blog kavramının tanıtımını yaparak, internet ve blog yazarları arasında bir işbirliği, yardımlaşma ve tanışma ortamı sağlayacaktır.
Bununla birlikte resmi kurumlarca tanınması ve desteklenmesi konusunda çalışmalar yapmaya hazırlanan derneğimiz özellikle internet dünyasıyla devletimizin kurumları arasında köprü olma görevini de üstlenecektir.
Tüm İnternet ve Blog yazarlarımızı
bizimle birlik olmaya çağırıyor ve saygılar sunuyoruz.


Derneğin web adresi: http://www.blog.org.tr

Share this:

, , ,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.