KİŞİLİK YA DA DİŞİLİK

İnsanın yaratılışında vardır ego. Sürekli öne çıkma ve başkalarından üstün olma isteği. Bütün insanlarda çeşitli davranışlara sebep olur. Kadınlar için bakarsak...

Kimi kadınlar yaptıkları işle ön plana çıkmak isterler. Kimileri hamaratlığıyla, çalışanlar iş hayatındaki başarısıyla, kimileri yetiştirdiği çocuklarla, öğrenci olanlar dersleriyle ve tabiki bazılarıda dişilikleriye.


Evet azımsanamayacak bir kısmıda dişilikleriyle ön plana çıkmaya çalışır. Bu kimilerinde dönem dönem olurken, kimilerinde ise bir hayat tarzı şeklinde yer alır.

Dişiliklerini arttırmak için her şeyi mübah görürler. Süsler, makyaj, giysiler ve en çok kullandıkları da çıplaklık.

Evet çıplaklık gerçekten ilgi çekmelerini fazlasıyla sağlar. Mini eteğiyle sokakta yürüyen bir kadına, neredeyse tüm erkekler bütün dikkatleriyle bakar.

Ama bu şekilde ön planda olmaları, onlara gerçek anlamda bir değer katmaz. Dahası değerlerini azaltır. Öne çıkmak için vücudunu kamuya peşkeş çeken bir kadın, erkekler için güzel bir sex objesi olmaktan öte gidemez. Ön plana çıkan aşırı dişilik, kişiliğini yerle yeksan eder.

O haliyle erkeler için sadece yatakta üzerine abanacakları bir nesnedir çünkü. Bu şekilde ona duyulan his asla aşk değidir, sadece şehvettir. Şehvet bittiği an ise sadece bir hiçtir artık.

Bir filmde aklıma takılan bir söz var.

'Fahişe ile sürtük arasındaki tek fark şudur: Birisi herkezle yatar, diğeri sen hariç herkezle yatar.'

Gerçektende durum budur. En azından çıplaklığıyla bakışlarını üzerine çektiği erkeklerin kafalarında...

Share this:

,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Ahlak diye birşey kalmadı ki...
    Bir erkek eşinin böyle giyinmesine nasıl izin verebilir anlamıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.