KASIMPAŞALIM BAŞBAKANIM


Ara tatilde mümkün olduğu miktar internetten uzak durmaya çalışıyorum. Bol maneviyat, bir miktar bahar dönemi derslerine hazırlık, biraz akraba ziyaretleri ve babaya yardım ile vaktim doluyor.

Ama 2 gün önceki olaya değinmek istedim genede.

Başbakanın çıkışını haklıydı yerindeydi, malum israilin dünyadaki hakimiyetinden de çekinmiyor değildim ama şu 2 günde israil tarafından gelen açıklamalar benim de içimi biraz rahatlattı herkez gibi.

Sol muhalefet milletvekilleri başkakanın bu davranışını yadırgasalarda baykalın, biraz da israilin yumuşamasından cesaretle başbakanın hareketini tasvip etmesiyle bir bütünleşme görüntüsü verdi.

Ve zaten müslüman ülkeler arasında ülkemizin popülaritesi oldukça artmış oldu. Bir bakıma islam dünyasındaki en büyük devlet olduğumuzu da bu olayla herkez kabul etti. Sadece islam dünyasında değil dünyada da Türkiye'nin gerçekten önemli bir güç olduğu kanaatide oluştu, israile posta koymamızla. Öyleki yunanlılar bile beğendi tavrımızı.

Ve gelecek seçimlerde gene birinci partinin kim olduğu da belli oldu diyorum ben. Hem de bu seferki oy farkı yaşanılan krize rağmen dahada artacak gibi.

Share this:

,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. moderatöre o moderatöre o!!!!
    son açıklaması olmasaydı daha çok severdim bu girişimi!

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.