ORİFLAME ÜYELİK

kozmetik affilate network
Oriflame kozmetik ve parfümeri ürünleri satışı yapan bir affilate network firmasıdır. Genel olarak affilate network işi yapan firmalara güvenilmediğini sizlere daha önce anlatmıştım ve bazı istisnaları olduğunu belirtmiştim. İşte Oriflame bu istisnalardan biri.

Oriflame üyesi olan biri Oriflme firmasının ürünlerini satar ve sattığı ürünlerden %30 komisyon alır. Bunun yanı sıra Oriflame satacak başka üyeler bulması halinde onların satışları içinde ilave prim alır.

Bir örnekle açıklarsak Ayşe 100 liralık ürün sattığı  zaman 30 lira kar elde eder. Bunun yanında Fatma'yı da üye yaparsa kendi kazancına ek olarak Fatma satış yaptıkça Fatma'nın kazancından eksilmeksizin ilave prim alır. Ne kadar çok üye yaparsa aldığı prim oranı da o düzeyde artar.

Oriflame Üyelik

Oriflame üyesi olmak için herhangi özel bir durum da gerekmiyor. Üstelik ücretsiz denilebilecek sembolik bir fiyatla üye olunabiliyor. Uzunca bir zamandır süren kampanyaları sayesinde sadece 1 tl ödeyerek oriflame üyesi olabiliyorsunuz. Kampanya bittiğinde ise 20 tl gibi basit bir ücretle üye olmak mümkün.

Şimdi bu yazıyı neden yazdım, takip eden okuyucularım merak eder.. Websitesi yaptığım bir müşterim Adwords'e reklam vermek istedi ve ben elimden geleni yapmama rağmen Adwords'un katı politikalarının Oriflame kuralları ile çelişmesinden dolayı beceremedim.

Müşterime başka bir tanıdığı Seo teklif etmiş ve önce bana sordu sen yaparsan sana yaptıralım yoksa başka birine yaptırıcam diye. Ben de vakit darlığı ve elimde biriken diğer seo projeleri nedeniyle kabul edemedim. En son aldığı fiyatı söyledi ve uygun mu dedi.. Web sektöründe ortalama bir fiyat olmadığından sen bilirsin dedim.

Ön sıraya çıkmanın zorluğunu araştırmak için de bu yazıyı yazdım, bakalım öne çıkmanın zorluk derecesi nedir bu kelimede...

Share this:

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Bende forever living firmasının network sisteminde çalışıyorum..sizin firmanızı da duydum...bu firmayı bırakıp sizin firmaya geçmemizi sağlayacak neler söyleyebilirsiniz...

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.