SPAM SİTELER

Şu spam sitelere olan nefretim her geçen gün artıyor. Elimden gelse bu sitelerin sahiplerine bilgisayara 1 km den fazla yaklaşmamaları için yasak koyardım hani.

İnterneti çöplük haline getirmekle kalmayan bu siteler, zamanımızı da çalıyor. Bir şey ararken bizi yapmak istediğimiz işten alıkoyuyorlar.


Sadece başlık atıyorlar ve altlarına içerik koymuyorlar. Altlarına konu ile ilgili etiketleri yapıştırıyorlar. Ya da hiçbir işe yaramayan bir içerik koyuyorlar ve bu içerik de çoğu zaman çalıntı oluyor.

Mesela bir şarkıcının albümünü dinlemek için arama yaptığınızda ya albümün tanıtımını buluyorsunuz, ya da hiçbirşey bulamıyorsunuz. Sadece albümün ve sanatçının adı kategorilenmiş oluyor. Ve ya video aradığınızda benzer durumlar söz konusu. Başka bir video oluyor veya video filan olmuyor. Sadece etrafta bol bol reklam...

Şeytan mı melek mi söylüyor bilmiyorum, bir ses duyuyorum: 'Şunun sitesinin reklamlarına 'bomb click' yap. ' birgün yapacam o olacak.

Üstelik bu sitelerin arasında oldukça tanınmış sitelerde var. Zaten her türlü başlığı attıkları için mutlaka duyulmuş oluyorlar. Alexa sıralamalarına baktığınızda ilk100.000 de ya da 200.000 içine girebiliyorlar. Giremeyenlerde var tabi.

Eğer yapmasını bilsem hiç çekinmeden hacklerim şerefsizleri... Bir nevi kamu hizmeti yapmış olurum.

Share this:

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Evet ya berbat bir şey, spam içerikler yüzünden etmediğim küfür kalmıyor :D En çok dediğin gibi şarkı dinleme konusunda karşıma çıkıyor spamler...Hacker arkadaşlar bir el atsalar tam süper olacak :D

    YanıtlaSil
  2. spamla korunacaksınız dedinizzz...pek bi faydasını görmüyorum acil çözüm ttnet..üzdün beni

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.