BLOGGER TEMPLATE ÇİLESİ

Template deyip geçmemek gerek, kıyafetler görünüşümüzü nasıl değiştiriyorsa, templateler de sitemizi değiştiriyor. Yani kendim için birt-shirt neyse sitem içinde template o gibi birşey. Bir de benim gibi sitesinin görünüşüne kendi görünüşünden daha çok önem verenler için konu oldukça ciddi.

Bu şablonu her değiştirmeye kalktığımda anam ağlıyor. İstediğim şablonlar sürekli olarak hata veriyor. Ki öyle her şablonu beğenemeyen çakma bir mükemmeliyetçiliğim var.

Blogger'da kullandığımız arayüzlerin neredeyse hepsi Wordpress için yapılmış ve sonradan blogger'a uyarlanmış şablonlar. Fakat uyarlamalarda hatalara sık rastlanıyor. Bir blogda normal çalışan diğerinde çalışmayabiliyor. Bloga eklenen gadgetlere göre değişiyor.

Son zamanlarda uyarlamalar oldukça artmış olsada Blogger kullananlar template bakımından Wordpress kullananlardan çok geride.

Bir ara bende kendi arayüzü yapayım diyerekten Peace Template'yi yapmıştım ama hata veriyordu tabi... kaldı öyle.

Bu arada blogger etiketlerde bulut seçeneğini koymuş. İsteyenler etiketleri liste değilde bulut şeklinde yayınlaabiliyor artık...

Ne dersiniz adam olacak mı bu blogger ?

Share this:

CONVERSATION

4 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Güzel olmuş yeni halin beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende istediğim template uygulayamadım bir türlü:( Blogger bu alanda yetersiz yani bende yetersizim o da=)
    Son soruya cevabım; Belki

    YanıtlaSil
  3. bi de 3 sütun özelliği koysa tam adam olucak bence :( ben onu istiyorum, başka sitelerden yapabiliyorum ama o zaman da bütün eklentiler gidiyo. göze alamıyorum :(

    YanıtlaSil
  4. draft.blogger.com
    burdan yerleşimdewn şablon düzenle var ordan 3 sütun koyabiliyon xD

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.