BEN DE BURALARDAN GİDERİM

Yaz gelince bütün millet internetten uzaklaşıyor. Kimi köyüne, kimi tatile gidiyor. Pek çok kişi elinin altındaki internetten uzaklaşınca, doğal olarak nete pek uğramıyor.


Takip ettiğim blogcu arkadaşlar da kademeli olarak netten uzaklaşıp bloglamaya ara verdiler. Biri gidiyor, dönerken başka biri gidiyor filan... Kadro sürekli eksik. Yaz başında pek çok kişi gitti bir kısmı yaz ortasında gitti. Bende yaz sonunda gidiyorum. Daha doğrusu bu yazı yayınlandıysa zaten gitmişim demektir.

Bu yazıyı yayınlamasam pek çok kişi halen bloglamaya ve nette takılmaya devam ettiğimi zannedecektir. Çünkü ben yokken planlanmış yazılar devreye girecek (mesela bu yazı) ve normalden biraz daha seyrek olsa da sitede yeni yayın akışı devam edecek.

Zaten internete erişemeyeceğim bir yere de gitmiyorum aslında. Ama direk elimin altında internet olmayacağı için nete pek takılmayacağım. Ama genede ara sıra yorumları yayınlamak için filan bi internet cafeye gidebilirim.

Gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak diyorum. Dönerken pek boş dönmeyeceğim. Eylül ayında Mavi Bülten e-dergisinin yeni formatında bende yazacağım.
Ayrıca Ekim ayı ortaları itibariyle ALTIN FARE BLOG ÖDÜLLERİ'ne start veriyoruz. Organizasyonla ilgilenecek birkaç blogcu arkadaşla beraber, kar amacı gütmeyen, kaliteli, saydam ve olabildiğine adil bir organizasyon olmasını planlıyoruz. Organizasyona editör olarak destek vermek isteyenler ve ya güzel bir fikri olduğuna inananlar sitedeki iletişim formundan ya da editor[at]altinfare.com e-mail adresinden bize ulaşabilirler.

Yaklaşık 1,5 ay yokum. Ama bir var, bir yokum. Hep burdayım, ama yokum. Ama varım da. Gene de yokum ve burdayım, buradayken yokum, yokken buradayım ona göre...

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Öncelikle iyi tatiller dilerim iyice dinlenirsiniz umarım.Mavi Bülten'i hiç okumadım eylül ayında bir okuyayım :D
    Vallaha şu yazıda en çok sevdiğim yer şurası oldu :D
    "
    Yaklaşık 1,5 ay yokum. Ama bir var, bir yokum. Hep burdayım, ama yokum. Ama varım da. Gene de yokum ve burdayım, buradayken yokum, yokken buradayım ona göre..."

    YanıtlaSil
  2. Ben de kısa süreliğine uzaklaşırken yazılarımı planlar öyle giderim =)
    İyi tatiller sana, bol bol gez toz eğlen ki renkli yazılar ekle siteye =) (sadece bencilliğimden =P )

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.