KIZ KAVGALARI

Kavgaların içinde hep bir pislik vardır. Ya bütün taraflar, ya bir taraf pisliktir. İkiside değilse bun tarafları kapıştıran bir pislik vardır.

Kavgaların içinde en çok dikkat çekenler ya kız kavgalarıdır ya da insani duyguların tamamen öldüğü, karşı tarafa işkence edilir gibi dayak atıldığı kavgalar.

Kız kavgalarının meraklıları genelde açlıktan kendini kaybetmekte olan hemcinslerim olur. Kavgada kızlardan
birinin bir tarafının açılmasını beklerler. Az biraz bacaklar, yada bir iki santimetre karelik göğüs ucu, olmadı hafiften açılan sırt ya da karınla açlıklarını bastırmaya çalışırlar.


Kavga eden kızlar ise genelde tam bir pislik olur. Belki istisnalar vardır ama ben istisnalara da hiç rastlamadım. Günlük hayatta şimdiye kadar birkaç kız kavgasına tanık oldum. Kavga edenlerin hepside tam bir motordu. Adi birer motor.

Bunlar genelde sık sevgili değiştiren tipler olur. Kavgalar da çoğunlukla erkek kavgasıdır ya da sen benim dedikodumu nasıl edersin kavgası..

Tek bir erkekle idare eden kaşarların ise sevgiliside kavgacı ibnenin tekidir genelde. İkiside kendi etrafında terör estirirler. Götü kalkan kaşar, ortamda biraz öne çıkan her kıza saldırır, çünkü kaltaklar kraliçesi her zaman kendi olmalıdır. Başkasının öne çıkmasına tahammül edilemez.

Ya da erkek arkadaşı ile konuşan diğer kızlar. Özellikle yakın arkadaşlarından biri değilse, sevgilisi ile gereğinden biraz fazla samimi olan her kız dayağı haketmiş demektir. O halde kavga vardır.

Kavga eden kızların etrafında toplanıp, ayırma isteği olmayan zevk alarak izleyen birileri, pardon birileri diyorum, bir kitle her zaman olur ve bunlardan da nefret ederim. Hadi vur diye bağıranların o an yüzünü parçalayasım gelir. Erkekler genelde yeeaaaaaauuuh diye içlerinden haykırarak izlerler. Kızların kıyafetleri sıyrılarak açılan kısımların her milimetrekaresinden ayrı bir orgazm keyfi alırlar. Ayırma vakti geldiğinde, kızlar mümkün olduğunca fazla mıncıklanarak ayırtılırlar...

10. sınıftayken nefret ettiğim demet isminde bir kaşar vardı. Kavga etmiş. Başka bir arkadaşım anlatıyor kavgayı: Oooof Demeti ***** tuttu belinden çekti ayırdı...

Kavga ortama sürekli farklı bir hava katar. Kavga edenlerin düşmanları sevinirler, 'oh iyi oldu köpeğe..' diye içten içe bir bir zevk duyarlar.

Bir ara haber bültenlerinde de sık vardı bu kız kavgaları. İlgi çeken herşeyi ekrana koyan reyting canbazları onları koymamı ki hiç...

İnternet sitelerinde de çok var. Özellikle kız kavgaları ve kızların bazı taraflarının açıldığı kavgalar...

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Nedir şimdi bu yazının yazılma mantıgı... hangi ihtiyaca binaen yada bunu ulu orta yazınca dahada mı tatmin oluyor o bir kısım(!) diye ifade ettiğiniz erkekler....Siz bu kısımın hangi köşesinde kalıyorsunuz ki o kişileri bu kadar net ; pratik kalıba sıgdırmışınız....
    Siz eskiden asrın daha ciddi sorunlarını ele alırdınız bloglarınızda diye hatırlıyorum ve yine böyle sert bir uslubla ama en azından okuyana zaman kaybından cok bir şeyler katan düşündüren yazılarla vardınız....

    YanıtlaSil
  2. Bence, yukarıdaki yorumun aksine "içerisinde çok şey barındıran" bir yazı olmuş. Önemli olan, bu yazıda bu uslubla anlatılmak istenen mesajı alabikmektir. Sitenize yeni yeni bakıyorum, yazıyı merakla okudum! Bir konu mu denir, sosyal sorun mu denir bilemiyorum, yalnız sosyal sorun diye adlandırırsam; bu sosyal soruna tam da hakettiği bir şekilde yazı yazmışsınız.
    Gerçekten samimi olarak, tebrikler..
    Umarım, iyi ya da kötü her genç kıza yanlışlılada olsa denk gelir bu sayfa! Ayna tutacaktır bir kısmına..

    Saygılar..

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.