GOOGLE SIRALAMASINI TEK BİR ADIMDA ARTIRIN

Bunu eblogtemplate.com da gördüm. Doğrusu benim blogumda işe yaramadı ve oradaki yazının altındaki yorumlara baktığımda da çoğu kişinin blogundada olmamış gibi gözüküyor ama ben kendime göre ayarladım.


Yapacağımız şey, sayfanın en üstündeki yazıyı düzenlemek. Blogger sitelerinin titlebar kısmında önce blogun adı, sonrada sayfanın adı yazıyor. Örneğin;

ORİJİNAL DELİKANLI:GOOGLE SIRALAMASINI TEK BİR ADIMDA ARTIRIN

Arama motorları sayfamızı indeklerken önce sayfanın başlığına bakar. Bizim sayfaların başında ise yazıdan önce sitenin adı yazdığı için, biz bloggerlar bir adım daha geriden başlıyoruz.(başlıyormuşuz.) O zaman bu sorunu çözelim.

İlk önce orijinal postta olduğu şekilde Eblogtemplates.com'un anllattığı gibi deneyin, olmazsa benim yaptığım gibi yapabilirsiniz.

Eleman diyorki :
Kontrol panelinin HTML'yi Düzenle kısmına gel ve orada

yazan kısım yerine (Fazla aramanıza gerek yok hemen şablonun başında biryerde, mesela benim şablonda 9. satırda yer alıyor.)

bu kodu yaz. İşlem böylece tamam.

Ama benim ve daha pek çok kişinin sitesinde, böyle yapınca hata veriyor. Bende bunu kendim nasıl diye düzeltebilirim derken, şu şekilde yapabildim.

Elemanın verdiği kod yerine şu kodu yazdım:

Ve sitem şu andaki haline geldi. Fakat bu şekildede yazı başlığı ile site adı arasında düz çizgi olmuyor ve site adı yazı başlığının devamı gibi gözüküyor.

Eğer daha iyisini bilen varsa yazsın, bizde sebeplenelim.
Tamam daha iyisini üç-beş blogda gördüm, yazıyorum. En yukarıdaki kod yerine şu aşağıdaki kodu yazacaksın..


Share this:

, ,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Benim yaptığım şekilde site adı yazı başlığının devamı gibi gözüküyor bu sorunu çözmek için kodun tam ortasına düz çizgi işareti koyabilirsiniz dicem ama bu seferde anasayfadaykende site adının başında düzçizgi yer alıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.