BLOGGER'I DA MI ?


Bildiğiniz ya da bilmediğiniz gibi siteyi blogger üzerinden yayınlıyorum.

Domain kendime ait ama öğrenci halimle hostinge bütçe ayırmayım dedim, cimriliğim üstümdeydi ve blogumu blogger altyapısı ile açıp kullanmaya başladım. Tabi en önemli neden de wordpress'ten ziyade blogger kullanmayı seviyor olmam.

Geçen gün tv izlerken alttanda kısa kısa haber özetleri geçiyor. Birden dikkatimi blogger yazısı çekti. Blogger'ı TV'de görünce dikkatimi çekti. Blogger kapatılmış. Lig TV yayını yapan bazı bloglar yüzünden Blogger'a erişim tümden kapatılmış. Yuh dedim. Bir ya da bir kaç blog için, 100 binlerce blog birden mi kapatılır.

Domain kendime ait olduğu için, benim sitem etkilenmedi ama gene de sinirlendim. Allah'tan fazla uzun sürmedi yasak ve tekrar açıldı blogger.

Kapatılma nedeni blogspot bloglarından birinde canlı lig tv yayını yapılmasıymış . LİG TV haklı ama blogun kapatılma yöntemi yanlış.

Daha öncede Wordpress aylarca kapalı kalmıştı. Bu sorunun artık ciddiyetle üzerinde durulması gerek. Eğer kötü içerik varsa sadece o blog kapatılsın diğer bloglarla neden uğraşılır ki...

Share this:

,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.