Ekim 2009 Google Pagerank Güncellemesi

Bugünlerde bir pagerank güncellemesi oldu mu diye bir aradım baktım, birşey bulamadım. Çok fazla bilgi kirliliği var.

Benim sitemin pagerankinde bir değişiklik beklemiyordum. Onun için kendi pagerankimi sorgulatarak bir sonuca ulaşmam pek mümkün değil. Biraz araştırdım ama sonuç yok, birçok blog yazarı ziyaretçi çekmek için bloguna başlık atmış başlığı, altında da değerli bir bilgi yok. (Bazen ziyaretçi için ben de yapıyorum, günde 4-5 bin kişiye ulaşmak kolay olmuyor :))

Bu ay anladığım kadarıyla  da güncelleme filan yok. Yani şimdilik. Olursa ay sonunda olabilir. Google bir süredir güncelleştirmeleri 2 ayda bire indirmişti. Sanırım tekrardan bir 3 aylık süre bırakacak güncellemeler arasında.

Benim şu son 1,5 ayda internet erişimim kısıtlıydı. Bunun için sıkı bir şekilde yayın yapamadım ve linkimi de pek yayamadım. Pagerankim şu anda 4 ve 5'e çıkarabilmeminde kolay olacağını pek tahmin etmiyorum. Tabi bizim işimiz yayın yapmak, gerisi zaten er ya da geç geliyor...

Son olarak Link Değişimi isteğini tekrarlayım. İletişim sayfamızdan link değişimi yapmak isteyenler bizimle irtibat kursunlar.

Pageranki 4 olanların linki ana sitemden, Pageranki 3 olanlara aynı değerdeki template.orjinaldelikanli.com üzerinden ve  daha düşük olanlar ise bilgi.orjinaldelikanli.com dan link takası yapacağım..

Link değişimi yapmak isteyenler iletişim sayfamdan ya da buradaki İletişim formundan bildirebilir.

Share this:

,

CONVERSATION

4 Harika insan yorum yapmış.:

  1. bende ay sonunda olmasını bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Ben güncellemelere pek takmıyorum google bana cimri çıkıyor :D 810 siteme verilen bağlantı var webmaster tools öyle diyr ama pr hala 0 :( Ben de alexada yoğunlaşıyorum 1.300.000 lere geldim 3.000.000 lardan.İlerliyoruz bakalım :) Sana da teşekkür ederim değişim için pr ı yüksek senin gibi 1 site daha var değişim yapan onunki de 3 başka da yok.Bu arada resim ilginç geldi :D Pr ının da 5 olduğu günleri de görürüz inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. @Bilgibankan
    durumuna az önce baktım
    Backlinklerin fena değil ve 810 değil çok daha fazla var..
    link değişimine devam et.

    şimdilik 0 ama ilk güncellemede en az 2 ve ya 3 olacak :)

    YanıtlaSil
  4. Sayfalar.com un haber ver servisine uye olabilirsiniz. Sizin icin pagerank, alexa rank, backlink verilerini gunluk olarak takip ediyor. Degisiklik oldugu zaman size e-mail ile haber veriyor.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.