BEĞENMEME HAKKIMI İSTİYORUM !

Facebook, friendfeed, twitter, meme vs vs.. pek çok sosyal paylaşım sitesinde gönderilerin altında ya da yanında beğen, favorilerine ekle gibi seçenekler var. Beğenirseniz o linke tıklayarak beğendiğinizi cümle aleme bildirmiş oluyorsunuz.

Peki ya paylaşılan gönderiyi beğenmezsek, gıcık olursak, nefret edersek.... Neden bu durum içinde bir link ya da buton yok. Oldu ya bana iletilen paylaşımı sevmeyebilirim, gıcık kapabilirim ve her nasıl sevdiğim şeyleri bildirmek istersem sevmediğim şeyleri de cümle aem bilsin isterim.

Beğendiğimi bir link-buton gibi basit bir seçenekle bildirebiliyorsam, beğenmediğimide yapabilmek de hakkım olmalı.

Bu söylediğim şey hiç yok değil ama ya iyi mi kötü mü diye sorgulatan bazı sitelerde filan var. Fakat büyük sitelerde yok en azından benim sürekli takip ettiklerimde...

Sosyal paylaşım ve imleme sitelerinden böyle bir açılım bekliyoruz. Tutacağına da eminim. Ben bu paylaşımı beğenmiyorum ve beğenmediğimi bir tıkla bildirmek istiyorum diyen pek çok kişi olduğuna eminim.

Beğenmeme olayı özellikle spor ve siyaset ile ilgili paylaşımlarda oldukça ihtiyaç duyulan bir seçenek.

Gönderilen paylaşımın altında beğen linkinin yanında gıcık ol butonu olsa fena mı olurdu ? ...

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Çok da iyi olur heee, sürekli olur bana çok sinir olurum. O seçenek de olsun hatta lanet olsun tüüü falan da yazsın üstünde :

    YanıtlaSil
  2. bugün aynı şeyi bende düşündüm.Beğenmediğim görüntüler var neticede...

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.