İmkansız Olasilik (Film yorumları)

İmkansız Olasılık filmi bugün acaba ne izlesem derken favori film izleme sitelerimden birinde karşıma çıktı, %90 civarında bir puan aldığını görünce dikkatimi çekti.


İmkansız Olasılık (Film Yorumları)

Puanı iyi olduğu için konuya hiç bakmadım, hatta önce ismine bakınca yabancı film zannetmiştim. Sanırım sinemaya hiç çıkmamaış. TRT'nin TV Filmleri projesi kapsamında destek almış. Senaristi Türkay Saydamer senaryonun aceleye geldiğini ve bir haftada çıktığını söylüyor. TV filmi vs olmasını geçiyorum, bence sinemaya çıkan Türk filmlerine göre bile gayet iyi sayılır.

Yakın gündemdeki konuları ele alması filme olan ilginizi artırıyor. Uyuşturucuyu, bonzaiyi ele alması da ciddi bir toplumsal sorunu ele alması açısından önemli. Fimin sonundaki şarkı da hoşuma gitti. İzleyecek film arayanlara tavsiye ederim.

İmkansız Olasılık film afişi

Share this:

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Sosyal bilnclenme adina yapilmis cok ozel bir yapit gunumuz genc neslin ve onlari yetistiren ailelerin onlari daha iyi anlayabilmesi egitim camiasinin icinde bulundugu hassas durumun farkina vararak daha da vicdanli calisabilmesi icin her lesime hitap eden izlenmesi ve izlettirilmesi gereken sahane bir yapit

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.