26 Yaşında Olmak

26 yaşında olmaz Kişisel Blog yılmaz barış

Son 6 yıldır her doğum günümde bu blogda geçen yılın kritiğini yapıyorum, iyi de oluyor. Ne kadar yol katettiğimi, nasıl bir değişim geçirdiğimi daha net görüyorum.

20'lerin başındaki üniversiteden ve hayattan bunalmış genç çocuktan geriye 26 yaşına yere daha sağlam basan, ne istediğini bilen ve önünü daha net gören bir adam kalmış diyebilirim.

Geçen yıl 25 Yaş yazımda "Bu yılımı da kurumsal alanda büyük firmalarla çalışmanın tecrübeleri ile bitireceğim" demiştim, öyle de oldu nitekim. Beklentilerimi karşılayan ve kafamın rahat olduğu bir yıldı.

Yeni birçok kişiyle tanıştım, sıkı dostluklar kuracağım kişiler olmadı ama "gerçekten memnun oldum" diyebileceğim kişilerle tanıştım, birlikte iyi vakit geçirdiğim kişilerle harcadım zamanımı.

Askerde veda ettiğim kilolarımın pek çoğuna da kavuşmuş oldum diyebilirim :) 

Sanırım bu yıl ilk olarak ingilizce konusunu tamamen çözmesem de bir/birkaç level üste çıkarak, sonrasında kilo problemini aşıp beraberinde de iş ve mali konularda yeni hamleler yaparak bitireceğim. Mali konularda hedefi alacağım/kazanacağım yerine hamleler yapmak olarak tutuyorum çünkü malı, mülkü veren Allah. O ne derse o artık. Sadece evlilik gibi ciddi bir işin kulvarına girmeden önce denemek istediğim bir şeyleri denemenin de vakti geldi artık.

Evlilik konusu için hala vakti gelmedi gibi, öyle bir niyetim de şimdilik yok ama her şey nasip. Prenses hazretlerine denk gelirsem de tacı takmaktan geri durmam. ;)

Birkaç saat önce 26 yılı geride bıraktığım bu ömür için önce Allah'a, sonra bu hayatı yaşanabilir kılan herkese teşekkür ederim.

Share this:

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.