Askerlik Başlıyor! Bornova/İzmir 10. Jandarma Alayı

Cebit 2013 Bilişim Fuarı'nda Ankara Belediyesi'nin standında yeniçeri ile poz
Askerlik bu cuma başlıyor, nerede olacak, uzun mu kısa mı derken az önce öğrendik. Bornova, İzmir de başlıyorum, sonrası Aydın.

Şimdi bir sosyal medyacı olarak ilk 10 dakikada Twitter'dan 5 askerlik arkdaşımı bulmuş bulunuyorum :)
Şimdi ekşisözlük ve diğer sitelerdeki yorumlara göz atıyorum, eğitim rahat diyorlar, hazır ol-rahat-sağadön-soladön den ibaret yazanlar filan var.  Uludağ sözlükten okuduğuma göre internet cafe de var diyorlar :) başka bir forumda da cafede 60 bilgisayar olduğuna kadar yazmışlar :)

Google Maps'ten baktım kıyıya çok yakın değil, saat kulesine en kısa yoldan 15 kilometre mesafe var. Bu bizim Sultangazi'den Eminönü'de kadar olan mesafe demek aşağı yukarı.Toplu taşıma araçları bir de dolanbaçlı olarak gidiyorsa kötü ama gene de 1 saat civarında ulaşılır diye umuyorum.

UzmanTV'de de askerde ne veriyorlar, yanımıza ne alalım onlara bakıyorum, bloglarda da yazmışlar sağolsunlar, okuyoruz.

Usta birliği Aydın'da orada da var diyorlar internet ama burası hakkında çok detaylı bilgi yok. Acemiliğini burada yapanlar oldukça beğendiklerini yazmışlar.

Sanırım artık hazırım, kılıcımı da aldım elime :) Genel bilgileri aldık, internet ve sosyal medya sağolsun, gitmeden görüyoruz da gittiğimizde bakalım ne göreceğiz :)



Share this:

, ,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.