İŞİNİZİ İNTERNETE TAŞIYIN

İşinizi internete taşıyın İşiniz internette
Sizlere daha önce bahsetmiş olduğum Google'ın başlatmış olduğu ücretsiz e-ticaret sitesi kampanyası dün itibari ile başladı. "İşinizi İnternete Taşıyın" şeklinde isimlendirilen proje kapsamında kobilere ücretsiz e-ticaret sitesi ve 250 tl değerinde ücretsiz Google Adwords reklam kuponu sunulacak.

Proje 12 Nisan'daki turizm ve e-ticaret konulu Adwords seminerinde Google internet reklamcılığı programı üyelerine tanıtılmıştı, ben de size şu yazımda bahsetmiştim. Yalnız bu anlatıldığı gibi iş iki cümlede bitmiyor tabi. Çünkü standart bir internet kullanıcısı sunulan hazır e-ticaret sitelerini her ne kadar basit olursa olsun kullanamayacaktır.

Aynı zamanda bu ücretsiz e-ticaret sitesinin en fazla 50 ürün listeleme gibi bazı kısıtlamaları var. Yani tanıtım amaçlı, kobilere e-ticaretin ne kadar kazançlı olabileceğini göstermek için yapılan bir kampanya.

Bununla birlikte yıl sonunda bedava aldığı bu e-ticaret sitesi ücretli hale gelecektir ve şu anda projeye katılan İdeasoft ve Sadece Hosting firmalarının sunduğu e-ticaret paketlerinin fiyatları da ortadadır. Örneğin İdeasoft firmasının en düşük ücretli e-ticaret paketi yıllık 500$ dan başlamaktadır.

Ama bu gözünüzü korkutmasın, e-ticaret işine girince kazancınızın yanında bu meblağın çok yüksek bir miktar olmadığını göreceksiniz. Ayrıca eğer kazanamazsanız ya da istemezseniz de 2. yıl devam etmek zorunda da değilsiniz. Ya da ideasoft ile devam etmek zorunda değilsiniz, dilerseniz bu işi çok daha ucuz yapan bir firmaya geçebilirsiniz.

Bu sunulan ücretsiz e-ticaret siteleri oldukça kapsamlı bir yapıda. Sadece sitenin altyapısının kurulmasını değil aynı zamanda kredi kartı sistemi ve kargo sistemini de içinde barındırıyor ve Yurtiçi Kargo ile ciddi oranlarda indirimli bir fiyat ile ürünler müşteriye ulaştırılıyor.
Diğer ayrıntılar şöyle:
Her firmanın sadece tek bir site açma hakkı var.

Toplamda 10.000 kobi bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Firmalar normal site ile başlayıp, e-ticaret bölümü daha sonra aktifleştirilecek.

Her firma e-ticarete başladığında 250 tl değerinde ücretsiz Google reklam kuponu alabilecek.

Bu hizmetten faydalanmak için http://www.isinizinternette.com.tr sitesini ziyaret edebilir. Merak ettiğiniz soruları aşağıdaki formdan bana sorabilir ve ya telefonla destek almak isterseniz 0534 545 04 14 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.

Share this:

CONVERSATION

5 Harika insan yorum yapmış.:

  1. MERHABA..
    YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
    BU SİSTEMİ KULLANMAYA BAŞLAYAN VE NETİCE ALANLARDAN BİLGİ ALABİLİRMİYİM.

    YanıtlaSil
  2. ben başladım ama netice alamadım..çünkü sitede renk ve beden varyantları yok.

    YanıtlaSil
  3. Sakın girmeyin derim. Ben girdim pişman oldum. Şimdi bir siteden 250 tl'ye ticaret paketi aldım onu kullanıyorum. Bir sürü varyantı var. Ve sınırsız ürün ekliyorsun. 50 ürün ne demek. 50 çeşit üründen ne satacaksın. üstelik posu 1.5 ay bekliyorsun. yok yani iş değil tamamen kullanıcıyı yolmaya yönelik bir sistem. anlayışları şu biz bu adamları çekelim şu yok bu yok diye bezdirip paket satalım. bütün mesele bu.

    YanıtlaSil
  4. öncelikle mail adresinizi değiştiremezsiniz size ne verdiler ise o. sonrasında google ücretsiz tanıtım hakkınız 2 günde biter ekstra para vermeniz gerekir. dahası banka pos işlemleri kargo maliyetleri hepsini kendiniz yapmak zorundasınız. aslında AKP hükümeti gibi lafı var kendisi işlemez sistemlerden günümüzde çok moda politikadır bu..
    madem bunca yükü zaten ben yapacaktım ne demeyekalkışırsınız milletin agzına bi damla bal sürmeye diye hevesiniz kursagınızda işin kötüsü heves kaçmış olması...
    uyanın burası Türkiye... kim kime bedava el uzatır?
    bende kendim geçtim açtım bi presta ücretsiz domain- email hosting hepsini amerikan menşeili bir firmadan (reklam olmasın) 18 dolara hallettim prestaya paypal ödeme sistemi için 45 dolar kargoyu da kendi bölgemde kendim sağlıyorum. hepsi toplasanız 100 dolar ... ama iş size düşüyor zaten her iki seçenekte de. bari kendim yaparım yolunu da biliyorum diyorsanız

    Adamın biri kobi detsği almaya gitmiş yıllık cirosu 80 bin liralık 4 kişilik imalathane aylarca uğraşmış formaliteler ile alabildiği 5 bin tl. yan komşusu aynı bölgedeki yıllık cirosu 900 bin tl göstermiş hemen almış 300 bin tl. kobi ne demektir küçük işletmeler ama küçükseniz kendiniz eşten dosttan buluverin diyen zihniyet. herşey göstermelik adamın varsa işletmen yoksa bile alırsın..

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar e-ticaret sitesi açmak için para ödemenize gerek yok, büyük bir şirket tamamen ücretsiz eticaret sitesi açmak için olanak sağlıyor. Modüller, temalar ve barınma hizmeti dahil ücretsiz. Tüm bankaların sanal pos hizmetlerini de ücretsiz sağlayan http://vitrinde.com şirketi sayesinde kendi seçtiğiniz isimle ücretsiz şekilde eticaret sitesi açabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.