Moo.com Özel Kartvizit

Moo.com kartvizit ve benzeri ürünler satan global bir firma ve about.me de kişisel bir site formatında kullanabileceğiniz sayfalar oluşturmanızı sağlayan bir servis.

Moo.com'u daha önceden duymuştum ama kullanmamıştım, about.me hesabım ise uzunca bir süredir var. Bu iki sitenin ortaklaşa düzenlediği bir promosyon kampanyasına katıldım. Üzerinde internet sitesi olarak about.me sayfasının adresini verdiğiniz bir kartvizit oluşturdum ve arka tarafında ise moo.com un reklamının olduğu 50 adet özel kartviziti (12 dolar civarı + kargo) sadece kargo ücreti (8tl) ödeyerek aldım ve kartlar belirtilen tahmini süreden 11 gün sonra kartvizitlerim geldi.

Birkaç kişi bahsetmişti yok şöyle, yok böyle diye..iyi, güzel süper filan.. Moo.com da iyi pazarlıyordu katlarını, değişik kart tasarımlarını ve kullanıcıların yorumlarının videosunu youtube'da yaygın. Ben de oldukça merak ediyordum nesi farklı diye ki öğrendim.

Gelen kartlar, eski kartımdan biraz daha geniş yapılmıştı ama bu önemli olan birşey değil.. İlk bakışta kendini farkettiriyor, üzerindeki resim dijital baskıdan çıkmış gibi net. Biraz mat selefon kartları andırıyor ama üzeri sanırım lake ile kaplı fakat parlamıyor.Elinize aldığınızda da kartın kalitesi iyice belli oluyor kendini. Diğerinden daha ağır ve sert.

Tabi kötü kısmı ise sadece 50 adet olması. Normal kartvizitlerin 100 tanesi-20-30 tl iken bunların 50 tanesine 12 dolar verilmez. Ben de bunu düşünerek daha önceden bir reklamcılık firmasına sormuştum böyle bir kart ne kadara patlar bana diye. 2000 tanesi için 160 tl fiyat vermişti ve toplam 4 farklı tasarımda olacaktı ki bu da bana pahalı gibi geldi.

Yarın kartı alıp birkaç matbaa gezicem ve bu kartlardan en ucuz şekilde nasıl yaptırabilirim bunu öğrenmeye çalışıcam. Ama kartı sevdim güzel bilgilerin olduğu taraftaki qr kodunu (içi labirent gibi olan kare) telefonunuza okutunca direkt about.me/yilmazbaris sayfasına gidiyor. Arka tarafında Selimiye Camii'nde çekilmiş bir fotoğrafım var. Ucuzyapanı bulursam aynısından size de haber veririm...

Share this:

,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.