2011'İN İLK İCADI : ETİ PUF DEVRİMİ

Eti son yılları en büyük icadını yaptı ki eğer yapmasaydı üniversiteyi bitirince en büyük girişimcilik macerama gerçekleştirip "etipufmatik" i piyasaya sürecektim :P

Dün bir paket 8li eti puf aldım. Paketi açınca baktım ki köseleri 90 derece değildi, ovalleştirilmişti. Ama asıl süpriz bu değildi, eti puf paketinin üzerindeki poşeti köşesinden tutup çektim ve tek hamlede paketten tamamen ayırdım.

Evet gerçekten yaptım bunu, tek hamlede hiç fire vermeden. Yeni eti puf paketleriyle bunu küçük çocuklar bile rahatca başarabilir artık. Hayatımın 22 yılını bu paketleri tek hamlede açma yöntemleri üzerinde çalışarak geçirdim ve ben bir çözüm üretemeden eti firması sonunda bıçak, çatal, kalem, tornavida, diş, falçata veya başka bir kesici ve delici alet ihtiyacı olmadan eti pufu tek hamlede açacak formülü niyahet geliştirdi. Kendilerini bu büyük başarılarından dolayı kutluyor ve yıllardır bizi yok yere uğraştırmalarından dolayı kendilerine en nacizane, seçmece küfürlerimizi yolluyoruz.


Konu açılmışken şunu da belirtlelim, Ülker firmasının bu yaz itibariyle Peki ve diğer baton ve luxury kek serisi paketlerinden karton kalıpları kaldırması olayını kınıyoruz. Özellikle yazın çikolatası erimeye yüz tutan kekler tepeleme istiflenince artık iyice tost halini alıyor. İki gram selülozdan kar etmek için, kek sevdalılarının iştahını kapatmaya hakkınız yok. Ki Ülker'in keklerini tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri de o karton kalıplardır.

Konuyu kapatmadan Şölen'e de seslenelim. Birkaç yıl önce 50 kuruşa yediğim nutymax'i iki reklam filmi yayınlattınız diye 50 kuruştan 1 tl civarına çıkarmanız hiç hoş değil.

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Bende 18 yıldır eti paketi açma yolları aradım ama en sonunda bulduğum taktik şu oldu:
    2 tane eti puf alıp 2.nin sivri köşesini 1.ye saplamaktı.
    Ama artık köşeleri oval olmuş gerçi sorun da çözüldü.

    YanıtlaSil
  2. ne zaman eti puf acmaya calıssam keyfim kacıyordu ve türlü sövmelerden sonra yediğim eti puftan keyif alamıyordum iyi olmus bu

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.