SİTE HAKKINDA

Bu yazıyı okuduğunuza göre ya sitemizi biraz merak ettiniz ya da Google aramalarında yanlış sonuca tıkladınız. Çünkü bu yazı sadece bu site ile alakalı.

Sitedeki konulara göz atarsanız belli bir konuya odaklanma olmadığını görürsünüz. Yazıları kafama yakın zamanda takılan konular hakkında ya da sitem etmek istediğim mevzular hakkında yazıyorum.


Sitede 'Kaliteli İçerik' her zaman öncelikli olduğu gibi 'Seo' yu da asla unutmamış, ve gerektiği zaman gerekli adımları atmaktan çekinmemiş olduğumu görürsünüz.


Seo amaçlanıken de gereksiz, ziyaretçiyi çekmekten başka bir amaca hizmet etmeyen yazılardan kaçınılmıştır.


Sitedeki reklamlar şekil olsun ve ciddiyet versin diye konulmuş ve pek bir gelir beklenmemektedir ki 3-4 ayda gelen bir 100 dolar dişimin kovuğunu bile doldurmaz ama sitelerimin yıllık domain masrafını karşılar.


Sitede ağırlıklı olarak düşünce yazıları yer alır, sonrasında blogküre ve internete ilişkin yazılar bulunur. Fazlaca beğendiğim videolara da yer vermişimdir. Ve tabi fazladan ziyaretçi sağlayan yeni albümlerin demolarını da dinleyebileceğiniz gönderiler.


Sitedeki yazıların ana konuları bunlardır, diyebiliriz. Site kişisel site olmakla beraber, herşeyimi ifşa ettiğim bir günlük değildir. Günlük türü yazılar 'Ben' etiketi ile etikenlenmiştir ve bakarsanız ağırlıkla yer işgal etmez.


Özetlesek; Ne sadece gırgır ne de sürekli ciddi konular. Hepsinden dengeli diyebileceğimiz bir dağılım var.

Bizi izlemeye devam edin...

Share this:

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.