Yemek Sepeti'nden Sipariş Vermenin Çok Mantıksız Olduğunu Gösteren 9 Pahalı Kanıt

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti'nin içerik sitesi yemek.com altyapı, yazar, editör vb. tüm masrafları Yemek Sepeti tarafından finanse edilen ve aynı zamanda Yemek Sepeti'nin topuğuna sıkan bir site.

Pek çok değişik ve ilginç içeriğin yer aldığı yemek.com sosyal mecralarda da sıkça paylaşılan, üzerine de seeding yapılarak bolca okunan-izlenen içeriklere sahip. İçeriklerin kimisi yabancı kaynaklardan çeviri, kimileri ise orijinal içerikler ve sonuç olarak ortalamanın üzerinde kaliteye sahip ilgi çeken içerikler.

İşte bu ilginç içeriklerden biri geçende Facebook'ta haber kaynağıma düştü: Dışarıda Yemek Yemenin Çok Mantıksız Olduğunu Gösteren 9 Pahalı Kanıt. İroni filan mı var diye merak ettim ilk önce, videoyu izledim. Yemek Sepeti'nin kendi içerik portalında, bildiğiniz "dışarıda yemek pahalıdır" demişler!

İyi bir içerik oluşturmak gerçekten emek isteyen bir iş. İçeriğin paylaşılabilir olmasını sağlamak ayrıca özel beceri gerektirir, reklam vermek de ayrı bir masraf demek. Peki "amaca uygun içerik" nedir bilir misin sayın okuyucu? Biliyorsan oh ne ala... ama bilmiyorsan işte böyle kendi topuğuna sıkarsın!

Kendi sitelerimde bir şeyler yazdığımda revizesiz olarak kendi kendime onaylarım, bu yüzden hatalar, eksikler vs.. sıkça görebilirsiniz ama bir marka için sosyal medya içerik planı ya da bir reklam metni yazdığım zaman onu önce kendim revize ederim, sonra benim dışımda kim varsa patron, stajyer, junior demeden veririm sen de bir bak diye. Bütün bunlardan sonra bir de müşteri bakar ve varsa onun revizelerini alırız.

Yani bir içerik yayına çıkmadan art arda incelemelerden geçer ve sonra yayınlanır. Gene de hatalar olur mu, her yerde olabilir. Fakat yemek.com gibi bir içerik sitesinde böylesine bir mantık hatası oldukça garip ve komik geldi. Üstelik bu içeriği çok sevmişler ki bir de video olarak düzenlemişler.

Hadi bu videonun komik içeriklerini siz de bir inceleyin. Fakat yanında bir şey yemek isterseniz aman ha dışardan sipariş etmeyin!

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Yemek Sepeti İçerik Sitesi

Share this:

,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.