Kolay Yoldan Facebook Uygulaması Nasıl Yapılır?

Facebook Uygulamaları
Bir Facebook sayfası sahibinin amaçlarını 2 temele indirgeyebiliriz: Bunlardan biri beğeni sayısını arttırmak diğeri de etkileşim oranını/konuşulma sayısını arttırmak. Bunu yapabilmek için de kaliteli içeriklerle beraber çeşitli Facebook uygulamaları ve yarışmaları yapmaya ihtiyaç duyar.

Facebook uygulamaları/yarışmaları yapmak/düzenlemek kolay mı?

Eskiden kolay değildi, profesyonel yazılım ve tasarım bilgisi gerektiriyordu, şimdi ise hiçbir yazılım bilgisine sahip olmadan herkesin kendi uygulamasını yayınlamanın yolları mevcut. Üstelik video ve fotoğraf yarışmaları oldukça kaliteli uyguları bile yapmanız son derece basit.

Kolay Yoldan Facebook Uygulaması Nasıl Yapılır?

Normalde ciddi bir yazılım ve zaman harcanması gereken bu uygulamaları nasıl yapacağınızı oldukça merak etmişsinizdir. Bunun için appssolut.com sitesini kullanacağız, site eskiden İngilizceydi artık Türkçe olarak da kullanılabiliyor ve üstelik ÜCRETSİZ olarak deneyebiliyorsunuz.

Yapmanız gereken şey oldukça basit sitedeye üye olduktan sonra uygulamalardan istediğimizi seçip DENE butonuna basıyoruz.. Öncelikle Facebook hesabınıza bağlanarak uygulamayı yayınlamak istediğiniz sayfayı seçmeniz isteniyor. Daha sonra karşımıza uygulamanın hazır hali çıkıyor. Bizim yapmamız gereken şey ise orada hazır halde bulunan yazı ve resimleri kendi isteğimize göre sağdaki panelden değiştirmek. Toplam 6 adımda kendi facebook uygulamamızı tamamlıyoruz.

Üstelik uygulamayı kullanacak kişilerin yaş ve ülkelerine göre değişik şekillerde uygulamamızı özelleştirmemiz de mevcut. Uygulamalar hem internet sitesinde hem de mobil sitelerde kullanılabilecek şekilde hazırlanmış.

appssolut ile fotoğraf yarışmaları, video yarışmaları, şarkı yarışmaları, oylamalar, üye ol kazan benzeri yarışmalar, hakkımızda, foto galeri, video galeri gibi birçok değişik uygulama yapmanız da mevcut.

appsolut'u birçok sosyal medya uzmanı ve ajansı kullanıyor. Sizde hiç yazılım bilginiz olmasa bile appssolut ile kendi facebook uygulamanızı yapabilirsiniz.



Share this:

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.