23 YAŞINDA OLMAK

Bir çılgınlık yapamadan deli çağlarım geldi geçti ve nihayetinde 23 yaşındayım.

21, 22 derken 23'e de girmiş olduk.. Ama iyiye gidiyor, iyi olacak. 21'e geçerken ne kadar umutsuz bir halde olduğumu hatırladım. 22'ye geçerken ise iyi olacak diyordum biraz oldu da.. Bu sene ise daha da iyi olacak inşallah.

Kabuklarımı, fındık fıstık kırar gibi kırıp atıyorum üzerimden. Yüklerimden bir bir kurtuluyorum.  Geçen sene okulda çok başarılı olamasam da 6 dersten kurtulmuşum gene. Bu yıl da 6 ders vardı ve geçen başarısız yıldaki kadar bile ders geçsem mezun oluyorum.

Tabi fizikle beraber Laborantlık ve Veteriner Sağlık bölümünden de bu yıl mezun oluyoruz. Bir işe yarayacak mı bilemiyorum ama bonus bonustur...

İş meselesine gelince şimdilik internetcilik oyunuyla idare ediyoruz ama önümü görmek istiyorum bu sebeple ilk başta KPSS beni bekliyor. Hem lisans, hem de yükseköğretim düzeyinde gircem. Daha geniş alan, daha çok şans(!). Tabi ingilizceye biraz ağırlık verebilirsem, onun da katkısı özel sektör için çok olacak.

Sultangazibelediyesi.com ile işim şimdilik bitti sayılır ki geç bile kaldım, hem de çok geç . Yakında ise Gaziosmanpasarehber.com'u çalıştırmaya başlıyorum. Eğer düzgün bir programla hızlı iş yapabilir ve bir ilçe daha ekleyebilirsem yaza istanbulsana.com u yayına alıcam.

Web tasarım kursunu bitirince 2. dönem de yazılım kursuna başlayacağım. Adwords kalifikasyon sertifikası içinse biraz daha sözel çalışıp kullanılan terimlere alışmam gerek ve yaza kalmaz ona da sahip olucam inşallah.. Bütün bunlar tek tek bakıldığında pek bir işe yaramıyor gibi gözküyor ama toplayınca birşeye benziyor.

Lab ve Veterinerlik bitince ya Dış Ticaret ya da Fotoğrafçılık okumayı da düşünüyorum ama sanırım ona başlama tarihim 24 yaşıma denk gelecek...

Neyse birkaç dakika sonra doğum günüm bitecek, bitmeden doğum günü yazısını bitireyim artık. Doğum günümde ve yıl boyu yanımda olan herkese teşekkürler <3 <3

Share this:

,

CONVERSATION

3 Harika insan yorum yapmış.:

  1. doğum günün kutlu olsun..Hadi bakalım kolay gelsin daha yolun başındasın...Bundan sonra güç kuvvet sabır versin Rabbim sana yolculuğunda..

    Nİce güzel yılların olsun..

    YanıtlaSil
  2. Geçte olsa doğum günün kutlu olsun. Umarım her şey istediğin gibi olur.

    YanıtlaSil
  3. Her seyi yapmaya calisacagina bir seyi yapsaydin keske.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.