NASIL KOYDUK AMA !

Hani maçlar biter de bir taraf diğerine böyle der: "Nasıl koyduk" "Nasıl döşedik"... Bizim seçim atmosferi de maç havasında geçiyor biraz.

Ben uzun zamandır partilerin icraatleri hakkında farklı görüşten insanlarla tartışmıyorum çünkü ben taştışmak istiyorum atışmak değil. Fakat karşısınızdaki insanlar sizi ya da düşüncesini benimsediğiniz yahut gönül verdiğiniz insanlar hakkında vatan satmak gibi vs.. aslı astarı olmayan iftiralar hakaretler üzerinde gidince kulaklarınızı tıkayıp onu duymamak çok daha yapıcı bir eylem oluyor.

Bugün ve bugüne kadar olan süreçte de Akp çeşitli iftiralarla suçlandı bugün de oy satın almakla ve değişik iftiralara maruz kaldı ve herşeye rağmen %50 gibi rekor bir oyla seçildi.

Sonrasında hızını alamayanar bizi salaklıkla, cahillikle, aptallıkla .. vs pek çok şeyle suçladılar. Hırslarını alamadılar, alamazlar da.. Bu kadar çirkeflikten sonra karşı tarafın bu kadar büyük bir oy oranı yakalaması, onları daha da azdırdı, saldırganlaştırdı. Az bir kesim hariç hiçbiri sağduyu göstermedi.

Biz onlara ne desek boş, sivrisinek saz, nasıl olsa bizi anlamak istemeyecekler, dinlemeyecekler de. O zaman biz de taraftar gibi bir cümle kullanalım da bari en azından deşarj olalım : NASIL KOYDUK AMA ! hahaha ha ... :)

Share this:

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Blog sayfan çok güzel olmuş ellerine sağlık,şablan süper.

    YanıtlaSil
  2. Millete koyun diyorsunuz koyunca üzülüyoruz :))

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.