İDEAL ERKEK NASIL OLMALIDIR ? (ANKET)

Kadınların ne istediği, ne beklediği, nelerden hoşlandığı, hoşlanmadığı, nasıl davranılması gerektiği üzerine kaleme alınmış pek çok yazı vardır.

Kimileri "Kadınları anlamak mümkün değildir" kanaatini getirirken, kimileri farklı tanımlar yaparak, onları farklı kalıplara sokar. Bu yazılanlardan faydalanan bir erkek olduğunu da sanmıyorum.

Kadınlar tek bir tip olmadığı gibi, kalıplara sokup etiketlemeler yapmak da doğru olmaz. Ama genel olarak beklentileri öğrenilerek bu çerçevede davranılabilir.

Bu olaya erkeklerin kadınları çözmesi tarafından bakmamak gerek, çünkü erkekler tarafından anlaşılamamak, isteklerinin karşılanamaması kadınların da dile getirdiği bir problemdir.

Bu konuya yakınsak bir çözüm oluşturmak için bir birlikteliğe başlama, iletişime geçme ve genel beklentilerin karşılanması konularında kısa bir anket hazırladım. Birkaç dakika vaktini ayırarak yardım edenlere sonsuz şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu sayfayı ya da anket sayfasının adresini Facebook'ta paylaşırsanız, daha geniş bir çerçeveye ulaşmama yardımcı olabilirsiniz.

Share this:

,

CONVERSATION

4 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Anketini cevapladııım, ne zamandır aklımdaydı da vakit yok vakit yok diye erteliyordum. Doldurdum valla her hücresini, kız gözüyle anlattım umarım işine yarar :)

    YanıtlaSil
  2. Farklı şeyler bekliyordum aslında ama zengini fakiri, sağcısı solcusu hep aynı şeyi istiyor..
    Beklentiler hep aynı... beklentilerinize layık olmaya çalışacağız :P

    YanıtlaSil
  3. Beklentiler hep aynı olsa da elde olanlar da belli yani, insan hep daha iyisini istiyor daha iyisi de hemen hemen her kesimde aynı :)
    He istemekle elde etmek arasında da fark var tabi ;)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ben 15 yıllık 1 adet İpek.Anketinizi doldurdum.İnşallah okursunuz çünkü çok emek verdim.Nooluuuurr okuyunnnn!:D

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.