VODAFONE ANCAK GÖNÜLDEN KAPSAR

Vodafone reklamlarında Orhan Baba'yı görünce aklıma hemen bir soru çaktı: Orhan Baba'nın internetle işi var mıdır? Kullanır mı? Cevabı içinse reklam filmini izlemek yeterli.

Orhan Baba internetten anlamaz, hele hele 3G'den hiç anlamaz. Zaten reklamda söylüyor 'Vodafone nun kapsamasının da çok kuvvetli olduğunu söylüyorlar'diye. Kandırmışlar seni Orhan Baba ! Yani Orhan Baba Vodafone 3G kullanmıyor. Çünkü kullansaydı, öyle her istediği yerden internete giremeyeceğini bilirdi. O koskoca dünyanın 3G liderinin Tükiye'de belki de ancak 2. olacağını görürdü (Zaten 3 firma var.).

Geçende bir tanıdık Vodafone 3G tarifelerinden birine abone olmuş ve internete bağlanamadığı için Vodafone'e şikayette bulunmuş. Ve kendisine daha yeni yeni yaygınlaştığını ileriki zamanlarda daha iyi hizmet vereceklerini söylemişler.

Bu sadece Vodafone için geçerli değil. Ben yakın zamanda bu örneğe rastladığım için ilk Vodafone'e yüklendim ama diğerlerinin durumu da çok farklı değil. Çeşitli reklamlarla, kampanyalarla milletin parasını alıyorlar sonra da kusura bakmayın size veremiyoruz diyorlar hizmeti...

Bunun içindir ki 3G servislerinden birine abone olmadan, verilen promosyonlu kampanyalara imza atmadan önce kullanacağınız çevrede hizmeti alacağınız firmanın 3g hizmetinin verimli olup olmadığını bir araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Share this:

, ,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.