VAY TARKAN VAY HALİNE

Tarkan'nın şu andaki haline kendisinin 'Vay anam vay halime' şarkısından iyi bir başlık olur.. Kendisi şu anda gözaltında çünkü villasında uyuşturucu ele geçirilmiş.


Tarkan çok sevilen ve gerçekten güzel olan şarkıları, o bir karış boyuna rağmen kızların hayranlığını kazanması ve marjinal yaşam tarzıyla da dikkat çekiyor.

Birlikte yaşama evet, evliliğe hayır diyen, erkeklerle ilginç fotoğrafları ortaya çıkan Tarkan'ın şimdi de uyuşturucu kullandığını öğrenince öyle şöhretin ve ulaşılmazlığın pek de bir artı olmadığını iyice gördük. Artık vay Tarkan vay haline diyoruz...

Her türlü imkana sahip, olanakları geniş olan insanların manevi hayatları çökük olunca bütün bu artıları kata kat eksiye dönüşüyor.

(Yanımda çalışan arkadaşın yorumu: Tarkan'nda suçu yok. Gö..nü bu kadar kaldırırlarsa olacağı bu. Özellikle kızlar 'tarkaaaan tarkaaan... ' analarını babalarını bu kadar sevmiyorlar...)

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. """Her türlü imkana sahip, olanakları geniş olan insanların manevi hayatları çökük olunca bütün bu artıları kata kat eksiye dönüşüyor.""" çok doğru demişsin Yılmaz. Bir de şöyle bir şey var ki o insan istediği her şeyi elde etmiş, geriye keşfedecek bir şey kalmamış, manevi boşluğu da üstüne tuz biber ekmiş.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.