10 DAKİKA İNTERNET ARASI

İlk önce herkesin bayramı mübarek olsun. Mutlu olsun, huzurlu oldun güzel geçsin.


Şu bir aydır oldukça meşgulum blog arşivime bakınca da kabak gibi ortada durum zaten... Bir ayda 3 yazı...

Annem ve babamın hacca gitmesiyle bana kalan bakkal dükkanına vize sınavları ile ara verdikten sonra vizelerin bitmesiyle tekrar bakkala gömüldük.

Şu ara dükkanda bayram hareketliliği var.. Akşama kadar ayakta sayılırım ayaklarımın pestili çıktı hani...

Bakkallığa dışarıdan bakanlar kolay görürler bunun nedeni, bakkallığı market kasiyerliği gibi sanmalarıdır aslında... Bakkal işleten adam sadece oturup hesap yapıp mal satmaz. Bununla birlikte temizlik, stok kontrolü, mal alımı, mal yerleştirimi vs. vs. pek çok işle meşguldur ki eğer tek kişiyse ki ben öyle gibiyim, iş oldukça zorlaşır.

Vizelerim de pek iç açıcı gitmedi açıkçası. Vasatı aşamadık. Finallere iyi asılmak gerekecek. Ayarlayabilen varsa bir torpil lütfen...

Bu arada saç kıllarımdan bir adetinin beyazlamış olduğu kardeşim tarafından ortaya çıkarıldı. Bu yaşta bir adet beyaz kıla kavuştuım. İyice yaşlandım anlayacağınız... :)

Altın fare ile de tam ilgilenemedim, hala da ilgilenemiyorum ve bir süre daha da ilgilenemeyeceğim. Alenen tüm blogculardan yardım istedim. Tanıtımı için friendfeed'de 200 kişiyi izleme listesine ekleme dışında birşey yapamadım ama bu oldukça etkili oldu ama iyice popülerleşmeye başladı. İyi olacak inşallah..

Şimdilik bu kadar yeter kardeşim dükkanda, yalnız başına durunca içim rahat etmiyor.. Blogculuktan bakkalığa dönüyoruz gene... Bol satışlar dileyin en hayırlısından....

Share this:

,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Allah kolaylık versin :) ben de bloguma koydum altın fare linki. inşallah birinci olurum :P :D

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.