SIRADAN KIZLARIN ÜNLÜ ERKEK HAYALLERİ

Genelde hep beyaz atlı prens denilip geçilir. Tabi bu prens kavramı kızdan kıza değiştiği gibi kızın yaşının ilerlemesiyle de değişir. Hayallerinin ufkukları gitgide daralır ve sonra gerçekle yüzleşir.

Benimse bahsetmek isteiğim konu kızların ünlü erkek düşkünlüğü. Pek çok kızın hasta olduğu ünlü bir erkek olur genelde, ben hep rastlamışımdır. Bunlar tabi genelde şarkıcılar, oyuncular ve futbolcular olur. Bunların dışına nadiren çıkılır... Tabi bunlar hep başlıktaki yazıldığı gibi hayalden öte gidemeyecektir.

Kızlar kıskandırmak için midir yoksa başka sebepten midir bilemiyorum ama bu ünlü erkek hayallerini sevgilileriyle paylaşırlar. Tabi direkt hayallerimin erkeği demezler ama demesine gerek yoktur pek hani.. Daha doğrusu bir onu dememişlerdir.

Bu erkek kimi zaman Keremcem olur, kimi zaman Tan, kimi zaman Tarkan, kimi zaman Murat Boz, hatta eskiden fenerbahçede olnayan Luciano'nun bile hayranı olanını gördüm. Birde yabancılar var tabi.. mesela şu ara Edward Cullen revaçta şu twilight dizisindeki vampir kardeşimiz.

Bir ara bir iki arkadaş bir araya gelmiştik. Arkadaşlaran biri sevgilisinin Keremcem, diğeri ise Tan düşkünlüğünden şikayet ediyordu...

Kızların bu hayranlıkları biraz saplantılı geliyor bana... İnsan hiç erkek arkadaşının yanında elin hıyarının lafını eder mi kardeşim.. Yani benim başıma gelse ne yaparım bilmiyorum.
Kafada bir canlandıralım:

Kızın elini tutuyorum, samimi bir şekile konuşuyoruz. Sevdiğimi filan fısıldıyorum kulağına.. ve o Edward diyor... Ben ne yaparım:

1. Seçenek:Gıcık bir günümde olursa ki günlerim hep gıcıktır. Kıçına bir tekme atar ve s..trgit Edward'ına derim.

2.Seçenek:Edward'ın anasından başlarım...

3. Seçenek:Kızı deli gibi seviyorumdur. O anlık duymamazlıktan gelirim. Sonra başka türlü sorarım hesabını...


Aslında bundan başka tepkilerde verebilirim, oldukça fantazili şekillerde ama yazmaya bir başlasam arkası kesilmez...

Kızların bu ünlü erkek hayranlıklarını hiç anlamadım, bundan sonrada anlayacağimı sanmıyorum. Biz erkelerin böyle ünlü bir kadın için saplantılı hayranlık problemi yok. Mesela ben. Shakira'yı severim ama ille de o olacak diye tutturmam. Shakira da olur, Inna da Rihanna da... :D

Share this:

,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. ay yazının sonunda kendi kendine muhalefet olmuşsun :)) e bence de behlül süper ama gerarda veya bi matt damona da hayır diyemem :))
    ben sana bi sır veriyim, hiçbi kız sevgilisine öyle bişeyi samimi olarak söylemez. kızlar için de o ünlü erkekler saçmalıktır. kızlar ilgi görmeyince böyle yollara başvurur. en ufak bi ilgisizlikle bile olur bu. şu adam çok yakışıklı bu böyle.. ilgi için yani :)

    YanıtlaSil
  2. Keyifli bir yazı olmuş.

    Bu Edward denilen dallamayı bende sevmiyorum. Tanıdığım bütün kızlar bu adama hasta hatta kız arkadaşım bile edward diyor. Suratında meymanet yok ne anlıyorlarsa artık :)

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.