AÇILIN BEN DOKTORUM !

Bebeklik dönemimi saymazsam doktora gittiğimin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Genelde hastalanırsam 1 günde olmadı 2 günde toparlanırım.

Hatırladığım kadarıyla ilk kez 3. sınıfta kola içmekten ciğerlerim iflas durumuna gelince gitmiştim. Okula 3 hafta gitmemiştim. O zamanlar zaten bir deri bir kemiktim, sanırsınız somalili bir çocuk zencinin beyaza boyanmış hali. O küçüçük popoya bir aya yakın süreyle günde iki iğne yiyoduk.

Sonra 7. sınıfta dişlerden biri illallah ettirmişti. Dolgu için gitmiştim. Diş ağrısı nedir bilirim yani.
Ve ÖSS ye girmeden 1 hafta önce liseden karneleri aldığımız gün, orta kulak iltiabı için gittim. Diş ağrısı gibisi yok diyenlere tavsiye ederim, görürler varmıymış , yokmuymuş.

Ve bugün artık dayanıcak gücüm kalmadı ve Cuma günü hemen gitmediğime pişman oldum. Doktor birkaç güne geçer dedi.

Durumumu kısaca özetlersem:

Cumadan beri öbür dünya ile bu dünya arasına takıldım. Yarı ölü gibiyim. Yüksek ateşe ve iştahsızlığa bir de ishal eklendi. Ölmek istiyorum.
Haftasonu gene iyi sayılırdım, şimdiki halime göre. Bugün ise en beter gündü. Önceki akşam birkaç bardak süt ile az biraz kek yemiştim. Sabah onu çıkartana kadar canım çıktı. Biran bağırsaklarımı da dışarı attım sandım.
Kaç gündür mevye ve su ağırlıklı beslendiğimden, kıpırdayacak halimde yok. Herhangi bir dönercinin, ciğercinin önünden geçerken yağ kokusundan midem kalkıyor. Kokulara karşı müthiş bir duyarlılığım oluştu, artık tazılardan daha iyi koku aldığıma inanıyorum. Ve bugün farkettim, parfümlerden ve deoderantlardan nefret ediyorum, kullanmayın şunları.

Doktora kadar nasıl gittim bilmiyorum ama yürümek fena değildi. Tekrar ayaklarım olduğunu hatırladım.
Bu sabahtan sonra katı yiyecek yememeye kendime söz vermiştim ama markette 1,25 TL ye muz görünce almadan edemedim. 2 kilo aldım. Üstelik kaliteli ve tadı çok iyiydi ama yedikten yarım saat sonra binpişman oldum. Ben iyileşene kadar bozulmazlarsa iyi.

Bu arada hala çorba getiren olmadı alacağınız olsun.

Share this:

,

CONVERSATION

3 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Çok geçmiş olsun orjınal...
    Enfeksiyon falan kapmışsındır,yedigine içtiğine dikkat ediyonmu...
    Birde havalarda çok sıcak ondan da olabılır...

    Neyse çok gecmış olsun...

    YanıtlaSil
  2. @Elif
    Allah razı olsun. Sonunda bir geçmiş olsun diyen çıktı.

    YanıtlaSil
  3. ayyyyyy kıyamam kuzum gecmis olsunn:))

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.