Bakire Fahişe

Başlığı görünce fahişeninde bakiresi olurmu diye düşünüyor insan. Tefekkür dünyasına fazla dalmanıza gerek yok ben söyleyim, oluyor arkadaşım, oluyor.

Kaliforniya'da Natalie Dylan adlı bir fahişe/öğrenci, bekaretini internetten satışa çıkarmış. Fiyatıda 4 milyon dolara yaklaşmış, siz bu yazıyı okurken daha da artar belki.

İlk önceleri en yüksek tekif 200.000 dolarmış. Ama bir radyo programında fahişeliğinin reklamını yapınca fiyatı artmış 3.7 milyon doları bulmuş.

Amerikanın ahlak sistemi çökmüş toplumunda bakire kız bulmak her ne kadar zor olsada, fiyatı arttıran reklam oluyor tabiki. Yani zorlasalar kartlaşmış karıyı bile reklam sayesinde parayla satarlar.

Ki zaten bizim medyada kokuşmuş karıları bile '18'lik kızlara taş çıkarttı' diye sunmuyorlar mı önümüze.

Bu haberi gören kimi mankenlerimiz, önce hastahaneye sonrada amerikaya ticarete gidebilir. Sorsanız ülkemize döviz kazandırmak için yaptım der. Zaten bi sanat(!), bi de vatan için verirler herşeylerini o güzide kahramanlar.

Bekaretin değeri işte 4000000 dolarmış. Tabi ki bekaret parayla ölçülecek bir şey değil. Kimisi bekaretini hayatı pahasına vermez, kimisi birkaç dakikalık heves için verir. Siz ikinci kısımdan olmayın.  Allah karşımıza şu sözü düstur edinmiş eşler çıkartsın:

BİR KIZIN KOCASINA GÖTÜRECEĞİ EN BÜYÜK ÇEYİZ, O GÜNE KADAR ÖPÜLMEMİŞ DUDAKLARIDIR.

Share this:

,

CONVERSATION

5 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Kim verecek şu kıza merak ediyorum :) Yanlış anlaşılmasın o kadar paradan bahsediyorum xD

    YanıtlaSil
  2. Sorsak, gerçek demokratlar bizleriz dersiniz; insanların istediklerini yapabileceklerini, istedikleri şekilde giyinebileceklerini vs. söylersiniz; ancak bunun gibi en ufak olayda içinizdeki faşist/dinci duygularınız bir anda coşuyor. Bir kadının bakireliğini nasıl verdiğinden size ne? İsteyerek, kendi arzusuyla böyle bir şey yapan kişileri yargılamak size mi kaldı? Siz asıl para için ruhlarını, fikirlerini, vatanlarını satanları düşünün!

    YanıtlaSil
  3. Ulan kro herşeyde işi ideolojiye dökmeye ne meraklısın. İdeolojik fikirlerin seni hiç rahat bırakmıyor, herşeyde acaba beğenmediğim görüşlere sahip insanlara nerden, ne şekilde saldırabilirim diye için içini yiyor.
    Biraz rahat ol, derin bir nefes al.
    Bak ergenekon da çözülüyor. Yıllardır süren statükoda çözülecek.
    sen merak etme.
    Ve ben hiçbir fahişeye engel olmadım. Uğraşacak daha önemli işlerim var. Kime satacaksa satsın etini. Ne ona, sen sana engel olurum, istediğinizi yapın.

    YanıtlaSil
  4. Nelerle uğrtaşıyolar,parayla satmadıkları bir bakirelik kalmıştı.Paylaşımın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. bunlar teyyare..... singapur yada..... orda bu kızdan çuvalla var ucuz ve kaliteli ama dogaldır arada reklam var salagın biri çıkar ben şu kadar paraya felancıyla oldum.... anlatan keyfine bakarken para uçmuş oluyr...

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.