EN İLGİNÇ BİLGİSAYAR APARATLARI

Bu sabah gazetenin cumartesi ekini alınca, ilginç bir haber dikkatimi çekti. Bilgisayarın usb bağlantısına takılarak çalışan ilginç aletler.
Arasında süpürgeden tutunda yemekleri ısıtmak için yapılmış çantalar, mikroskobik görüntü almayı sağlayan cihazlar... üüüüü bir sürü şey.
Sizde öğrenin istedim. Aşağıda fotoğrafları ve fonksiyonlarını copy-paste ledim.
Radyolu Masa Lambası
Bu USB aydınlatıcının bir özelliği de radyo olması. Takıyorsunuz bilgisayarınıza, hem gözünüz hem de gönlünüz aydınlanıyor!


Mini Elektrikli Süpürge
Klavyenizin tuşlarının arasını temizlemek için bu ürünün kablosunu bilgisayarınıza takmanız yeterli. Minik bir elektrik süpürgesi gibi çalışıyor. USB elektrik süpürgeleri içinde en ilgi çekeni, klasik süpürgenin birebir aynısı olarak üretilen bu masaüstü süpürge.











Mikrodalga Gibi Çanta
İlk başta bir fotoğraf makinesi çantası gibi duruyor. İçi açıldığında iki bölmeli modern bir sefertasıyla karşılaşıyorsunuz. Çantanın kablosunu bilgisayarın USB girişine takmak yeterli, birkaç dakikada yemeğiniz sıcacık!







Çay Ve Kahve Isıtıcısı
Çoğu zaman işe dalıp çayınızı ya da kahvenizi soğutuyorsanız bu USB ısıtıcı tam size göre. Kablosunu takıyorsunuz bilgisayarınıza, çayınızı ya da kahvenizi sizin için saatlerce sıcak duruyor.










Oturuş Düzenleyici
Bunu daha önce görmüştüm.
Masabaşı iş yapanların en büyük problemlerinden birisidir oturuş bozuklukları. Bu sebeple bel ve sırt ağrıları çekmenin yanı sıra bilgisayar ekranına yakından baktıkları için gözleri de bozulur. İşte bu ürün bilgisayara olan mesafenizi ölçüyor ve yaklaştığınızda sizi uyarıyor: eğri oturma, doğru bak!


Eldive ve Terlik
Bilgisayar sadece çayı ve yemeği değil, kullanıcısının elini, ayağını da sıcak tutuyor. Bunun için USB eldiven ve terliklerin kablolarını bilgisayara takmak yeterli. USB kablolu sandalye kılıfı ise bağırsak ve mide problemi çekenler için düşünülmüş.



Makro Büyütücü ile Mikro Görüntü

USB mikroskobu bilgisayarınıza takmanız yeterli. İncelemek istediğiniz her türlü ürünün binlerce kez büyütülmüş hali ekranınızda gözüküyor.

Share this:

CONVERSATION

3 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Hepside harika teknolojik ürünler, helede süpürgeye bayildim :D

    YanıtlaSil
  2. hi from greece
    Can you enter in my blog

    http://lefobserver.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bak yunanistanlı blog adresini yayınlamamdaki tek neden Türk misafirperverliğini göstermekti yoksa izin vermem bu reklam kokan hareketlere.

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.