EKRANDAKİ TARTIŞMALARIN TARİHİ

Bugünlerde televizyonlarda siyasi düellolara sık rastlanır oldu. Baş aktörde şu anda Kemal Kılıçdaroğlu var, önüne gelene çatıyor, düelloya davet ediyor.




20 yaşındayım ve yaşımın çerçevesinde, hatırladığım kadarı ile Tv tartışmalarının en eskileri, Ergen Gülben ile Avşar Hülya hanımcıklarımızın taışmaları idi. Doğrusu bu pek karşılıklı değilde paparazzilerin aracılığı ile oluyordu. Paparaziler burada koğuculuk görevini üstleniyordu. Sonradan şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya çalışan Dinçöz Petek'imizde bunların ikisine birden girişmişti.


Bununla birlikte futbol yorumcularımızın sert, yer yer küfürlü tartışmaları o zamandan devam ediyor.



Ve 3 - 4 yıldır halkın içinden seçilen şöhret meraklısı şebekler tv deki yarışmlarda ve çeşitli programlarda kapıştırılıyor.
Sanatçılar ve futbol yorumcuları ile başlayan bu tv tartışma(!) furyası halk içinden seçilen şebekler ve siyasetçiler ile sürüyor. Ve bu tartışmalar en çok takip edilen konular olarak gündeme bindiriliyor.


Sizce daha hangi başka sınıftan insanların tartışmaları gündeme gelir ?

Benim aklımada blogcuları kapıştırmak geldi. Düşünsenize farklı düşüncelerdeki blogcular, internet ortamında(mesela sadece tartışanların ve tartışmayı yönetenin katılabileceği şifreli bir chat sayfası olabilir) kapıştırılsa. Gün saati ve adresi önceden blogcular arasında yayılsa tutmaz mı?
Bence süper hit alır. Sizce?

Share this:

,

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.