Grip 2013

Gribe iyi gelen kişisel blog
Her yıl olduğu gibi bu yılda vizyondaki en popüler hastalığımız Grip, gösterime girdiği ilk haftalarda yüzbinlerce kişiye bulaşarak en bulaşıcı hastalık kategorisinde Oscar'ı gene kimseye kaptırmayacağını göstermiş oldu.

Geçtiğimiz hafta Grip hastalığı ile başımız beladaydı ki benim hala tam iyileştiğim söylenemez. Semptonlar gece gelip, öğleye doğru kayboluyor hala.. İşte ajans direktörü Selma hanım, evde annem ve kardeşim ve tabiki ben Grip olduk.

Evdekiler iyileşti, benim semptonlar dediğim gibi gece artıyor, gündüz rahatlıyor. Cumartesi günü yatakta bilgisayar kullanacak halim bile yoktu neredeyse, pazar günü iyileştim derken pazartesi sabahı gene bitik bir halde işe gittim, gün içinde gene iyiyim derken dün gece gene yatakta titrediğimi hatırlıyorum, sabahta ağrılı bir boğazla uyandım ama öğleden sonra geçti. Şu an gecenin bilmem kaçı bu yazıyı yazarken de hala ağrı sızı bastırmadığına göre iyi olucam diyebilirim..


Tylol Hot

Tylol Hot'ı kullanmayan yoktur: Grip, nezle, soğuk algınlığı gibi üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıklarında ağrı, ateş gibi semptonların etkisini çok kısa sürede azaltıyor, oldukça rahatlıyor. Bir de Vermidon Hot var ama Tylol Hot piyasada daha yaygın satılıyor, bulması daha kolay. Geçen yıldan itibaren reçetesiz satışı yasaklansa da pek çok bakkalda hala satılıyor. Bir de Tylol Hot kanser yapıyor diye bir söylenti de çıkmış ama yalan tabi. Ki yapsa da adam yorgunluktan, ağrı sızıdan umursamaz kanseri filan, şimdi gribim geçsin ilerde kanser oluruz diye yine kullanır :) Gripten kıvrananlara da önerimdir. Tylol Hot için ayrı bir yazı bile yazmayı düşünmedim değil hani :)

Kış aylarının ilk haftasına girdiğimiz şu günlerde bol bol meyve diyorum ve yiyorum, özellikle de minik mandalinaları löpür löpür yutuveriyorum C vitamini niyetine :)   Sabahları varsa sıcak çorba mutlaka için, çorbası olmayanlara da : İki tas çorba

Share this:

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.