AYLAK MIYIM MEŞGUL MÜ ?

Şu son zamanlarda canımı sıkan pek çok şey var. Bazıları toplumsal yaralar bazıları kişisel problemler.

Bir taraftan terör ve deprem gibi toplumsal sorunlarımız, diğer yandan kendi sorunlarım. Doğrusu kafaya takmıyorum, üzerinde çok düşünmüyorum geçiyorum ama can sıkıyor gene de..

Şimdi sınavlar da yaklaştı.. Üç sınava giricem ve 3 haftam var.. ve bir gün eksildi bile.. Bununla beraber ders çalışmaya hiç başlamamış olmakla beraber Kpss'ye de çalışmaya başlayabilmiş değilim.

Web tasarım kursuna gidiyorum, faydalı da oluyor ama öğrendiklerimi tekrar etmedim daha hiç.. Unutmadan tekrar etmem lazım..

Bir haftayı geçiktir hastayım, hiç tedavi uygulamıyor oluşumdan olsa gerek tam iyileştim derken tekrar kötüleşiyorum.

Tabi hastalık nedeniyle işe de çıkmadım. Sultangazi Rehberi'ni tamamlamak üzereyim. Gaziosmanpaşa'ya geçicem ve işler biraz daha değişeceğinden pek hevesim de yok. Ama başlamam lazım bir an önce çünkü sınavlardan en az 1 hafta önce Edirne'ye gitsem sadece 2 haftam kalıyor.

Bununla birlikte dükkana asma tavan yaptırdığım için ciddi miktarda param eksildi... Zamanında günde 2-3 saat çalışacağıma 4-5 saat çalışmış olsaydım, şimdi en azından çatur çutur gönül rahatlığı ile para harcayabilirdim..

Neyse hala tam iyileşmiş olamasam da yarın gene işe çıkıcam, bir program yapıp inşallah yarın sabahtan itibaren ders çalışmaya da başlıcam. Site bekleyen 2 müşteri var. Onları da çok sallmıştım, birine yarın yaptığım işi sunucam filan.. Tüm bunların arasında günde 5-6 saat babamın bakkalında çalıştığımı da tekrar hatırlatayım..

Share this:

CONVERSATION

3 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Yılmazz bence mutlu olmalısın. -Ben Pollyanna oldum :))- Yani sıkıntıların hep yoğunluktan, asma tavan yaptırmışsın ne güzel işin var, dükkanın var. İlaç almasan da greyfurt falan ye, iyileşirsin. :) İnanamıycaksın ama dediklerimi iş olsun diye demedim, okurken aklımdan bunlar geçti.

    YanıtlaSil
  2. Şu son 10 gündür filan babamın dükkanında günde ortalama 10 saat çalışıyorum, oldukça da meşgul sayılırım ama kendi işim olmadığı için kendimi aylak hissediyorum. dışarı çıkıp ekstradan para kazanmayınca olmuyor..

    YanıtlaSil
  3. sendemi bu temayi kullaniyosun :)

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.