#insanlikolmedi İNSANLIK ÖLMEDİ

Afrika için yapılan yardım kampanyalarının en öne çıkanı Samanyolu Tv, Mehtap Tv, Küre Tv ve Samanyoluhaber Tv nin ortaklaşa düzenlediği İNSANLIK ÖLMEDİ isimli kampanya oldu.

Şu anda hala yayında olan programa  Hakan Şükür, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Seda Sayan, Kayahan, Neşe Karaböcek, Reyhan Karaca, Erhan Güleryüz, İbrahim Erkal, Ece Erken, Ümit Sayın, Murat Kekilli, Mustafa Demirci, Yücel Arzen ve Erhan Ufak gibi ünlü isimler konuk olarak Afrikalı çocuklar için ekran başında yardım topladı ve ben bu satırları yazarken devam ediyorlar. Program boyunca yapılacak olan telefon bağlantılarıyla da Neşet Ertaş, İbrahim Tatlıses, Sertab Erener, Fatih Terim, Hidayet Türkoğlu, Zülfü Livaneli, Özcan Deniz, Hande Yener, Sinan Çetin, İzel, Cüneyt Özdemir, İsmet Berkan, Mehmet Baransu, Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş, Oğuz Çetin, Okan Buruk, Frederic Kanoute, Alemitu Bekele, Markar Eseyan gibi isimler de telefonla programa katıldılar.

Programa başbakan da telefonla bağlandı.

Şu anda en yüksek rakamı Doğan Holding 750.000 Tl ve Metro Holding 500.000 Tl verdi.. ve pek çok yüksek rakam veren kişi var.

Share this:

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Çokkk güzel bir haber. Şu anda izlliyoruz biz de. Allah ülkemizdekilerden razı olsun. Yardımların eksiksiz gitmesini nasip etsin inşallah. Oradakilere de yardım etsin. Amin..

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim Samanyolu TV ve diğer kanalları.böyle haberler duymak gerçekten de güzel :)

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.